18 / 07 / 2024

istanbul 3. bölge milletvekili adayı Hacı Gökhan Gül

istanbul 3. bölge milletvekili adayı Hacı Gökhan Gül

Hacı Gökhan Gül, İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Hacı Gökhan Gül kimdir? Hacı Gökhan Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Hacı Gökhan Gül...

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi ve proje detayları...

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları bugün sona eriyor!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan 34 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kuzey Ankara 4. Bölge 1. Etap kura çekimi sonucu 3+1!

Kuzey Ankara 4. Bölge 1. Etap kura çekimi sonucu 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 31 Aralık'ta sona erdi.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

istanbul 3. bölge milletvekili adayı Hacı Gökhan Gül Haberi

istanbul 3. bölge milletvekili adayı Hacı Gökhan Gül

Hacı Gökhan Gül kimdir?

Hacı Gökhan Gül, 1962 Kahramanmaraş doğumlu. İş hayatına 1986 yılında Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolorü olarak başladı.


1989 yılından itibaren Gelirler Başkontrolorü olarak görev icra etmeye devam etti. 1992 yılında Maliye Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı olarak görevlendirildi.


1996 yılında Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı  Almanya- Münih Başkonsolosluğu  Maliye Ateşesi olarak atandı.


2011 yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu İstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler  Grubunda Vergi Başmüfettişi olarak görevlendirildi.İstanbul’da halen bu görevi ifa eden Gül, Çeyrek asrı aşan devlet adamlığı bilgi, deneyim ve tecrübesini kendisine kazandıran Ülkemize hizmette değerlendirmek için 10 Şubat 2015 tarihinde Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıkladı. 


İngilizce ve Almanca bilen Hacı Gökhan Gül, Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Bahçelievler Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi’dir.


Hacı Gökhan Gül, evli ve...