21 / 05 / 2024

İstanbul Adapazarı trenleri

İstanbul Adapazarı trenleri

Haydarpaşa Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz, dedi.

Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesinin ÇED toplantısına tepki!

TCDD tarafından yapılacak olan Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi’nin ÇED toplantısında, vatandaşlar projeye karşı tepki gösterdi.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçiş Demiryolu Hattı için evler mi yıkılacak?

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe ve İzmit'teki mahallelerin sakinleri yerleşim yerlerinin yıkılacağı için projeye tepki gösterdi.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı'nın ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Kocaeli'de yapılması planlanan Adapazarı- İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı yapılacaktır. Toplantı 2 ilde de 10 Mayıs günü gerçekleşecektir.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı için düğmeye basıldı!

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesi, İstanbul'da Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Kartal, Sancaktepe, Maltepe, Ataşehir, Ümraniye ve Çekmeköy İlçelerinden geçerek, Beykoz'da sonlanacak...

Agora Adapazarı AVM ne zaman açılıyor?

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi 28 Mayıs’ta yapılacak tören ile açılacak. Alışveriş Merkezi çok sayıda dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayarak, Sakarya’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi olacak

Adapazarı Agora AVM 28 Mayıs'ta açılıyor!

Agora, 120'den fazla mağazasıyla kapılarını 28 Mayıs'ta Sakaryalılara açıyor. İzmir Agora Alışveriş Merkezi'nin ardından zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi oluşturacak.

Adapazarı Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs'ta açılacak!

Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı’nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs’ta hizmete açılıyor.

Adapazarı Agora AVM ne zaman açılacak?

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz Serdivan’da yapımı devam eden Agora AVM inşaat alanını gezerek ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral’dan bilgi aldı.

Adapazarı Agora AVM 14 Mayıs'ta açılıyor!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs'ta hizmete açılıyor. 60 bin metrekare kapalı alam kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor.

Adapazarı Şeyh Edebali Cami'nin inşaatına yeniden başlandı!

Adapazarı İlçesi Yenikent Bölgesi’nde 2012 yılında temeli atılan 10 bin cemaat kapasiteli Şeyh Edebali Camisinin inşaatına tekrardan başlandı..

Adapazarı Şeyh Edebali Cami'nin inşaatı tekrar başladı!

Adapazarı İlçesi Yenikent Bölgesi’nde 2012 yılında temeli atılan 10 bin cemaat kapasiteli Şeyh Edebali Camisinin inşaatına tekrardan başlandı. Demirlerin temizlenmesi ile başlanan inşaatta ekipler aralıksız çalışmaya devam ediyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

İstanbul Adapazarı trenleri Haberi

İstanbul Adapazarı trenleri

Yılın son meclis toplantısında Haydarpaşa-Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz. TCDD’nin Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli gördüğü çalışmaları yapmasını istiyoruz” dedi. Mecliste ayrıca, Sabit Efendi Konağı’nın Yerel Kültür Derneği ve KADEM’e tahsis edilmesi kararı da verildi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. İlave 3 madde ile toplam 50 gündemin görüşüldüğü mecliste Başkan Toçoğlu, Yüksek Hızlı Tren çalışmaları sebebiyle seferlerine ara verilen Haydarpaşa-Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Gerekli gördüğümüz çalışmalar yapılmalı

Başkan Toçoğlu, “Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz. TCDD’nin Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli gördüğü çalışmaları yapmasını istiyoruz. Mithatpaşa’dan itibaren, yaklaşık 3...