17 / 05 / 2024

istanbul aktarma istasyonu

istanbul aktarma istasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

İstanbul Havalimanı mega aktarma merkezi olacak!

Türkiye’nin mega projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, dünyayı kıskandırmaya devam ediyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 29 Ekim'de hizmete açılan havalimanının mega aktarma merkezi olacağını söyledi.

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme kampanyası yarın sona eriyor!

Motto İstanbul projesi, Ataköy-İkitelli metro hattı ve Bağcılar-Halkalı-Marmaray metro hattının kesişim ve aktarma istasyonu olan Mimar Sinan metro durağına 350 metre mesafede yer alıyor. Projede fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor...

Şanlıurfa Katı Atık Aktarma istasyonu'nun temeli atılıyor!

Siverek'in en önemli problemlerinden biri olan 30 yıllık katı atık depolama problemi hayata geçirilecek olan katı atık aktarma istasyonuyla çözülüyor

İstanbul Sancaktepe'de satılık benzin istasyonu 18 milyon TL'ye !

İstanbul Sancaktepe'de yer alan arsa ve üzerinde benzin satış istasyonu enkazı ile natamam betonarme karkas binası olan ana taşınmaz satılıyor. Taşınmazların satış bedelleri 18 milyon TL.

Bursa Mustafakemalpaşa´ya katı atık aktarma istasyonu!

Bursa’nın tüm ilçeleriyle birlikte daha yaşanabilir bir kent olması yolundaki çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’i çöp sorunundan kurtarıyor.

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

Şanlıurfa'ya iki yeni aktarma istasyonu inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, günülük ortalama 180 Bin yolcunun taşındığı Şanlıurfa'da vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek adına tam kapasiteli 2 yeni toplu taşıma aktarım merkezi yapıyor.

Kocaeli Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonu incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonunu ve yeni oluşan ticaret alanlarını yerinde inceledi.

Akçakoca Katı Atık Aktarma İstasyonu açıldı!

Düzce Belediyeler Birliği Katı Atık Birliği tarafından Akçakoca Katı Atık Aktarma Merkezi törenle açıldı. Aktarma İstasyonu ile Akçakoca’da vahşi depolama sona erdi. İşte açılıştan notlar...

istanbul aktarma istasyonu Haberi

istanbul aktarma istasyonu

Metro, otobüs, metrobüs, Marmaray,  tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının birleşme noktalarında planlanan  aktarma istasyonları sayesinde vatandaşlar, zaman kaybetmeden her yöne kesintisiz  ulaşım sağlayabilecek 

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma  istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü, toplu taşım  sistemlerinin merkezleri olacak aktarma istasyonlarının mimari, ulaşım ve peyzaj  projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenleyecek. 

METRO, METROBÜS, MARMARAY...

Avrupa Yakası'nda toplam inşaat büyüklüğü 600 bin metrekare olan 14,  Anadolu Yakası'nda ise toplam inşaat alanı 400 bin metrekare olan 10 aktarma istasyonu yapılacak. 

Metro, otobüs, metrobüs, marmaray, tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım  hatlarının birleşme noktalarında planlanan aktarma istasyonları sayesinde  vatandaşlar, zaman kaybetmeden her yöne kesintisiz ulaşım sağlayabilecek. 

İhale şartnamesine göre, aktarma istasyonlarında vatandaşların  gündelik...