14 / 05 / 2024

istanbul Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

istanbul Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi “Marmara’ya Yüzde 100 Biyolojik Arıtma” hedefiyle inşa ettiği Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Başbakan Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi “Marmara’ya Yüzde 100 Biyolojik Arıtma” hedefiyle inşa ettiği Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Başbakan Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla hizmete açıldı. Çevre yatırımı böyle olur

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabı için test sürüşleri bugün itibariyle başlıyor. 

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metrosunda test sürüşleri 8 Kasım'da başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabında test sürüşleri 8 Kasım itibariyle başlıyor.

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi açıldı!

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi Tuzla’da 938 bin 796 TL yatırım bedeli ile Ömer Arslan ve Suat Gevrekci tarafından açıldı.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıktığı için soruşturma açıldığını iddia etti. İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

İstanbul'da bira fabrikasının Diyanet İşleri'ne devredilmesi TBMM'de!

İstanbul ilinde bulunan bir bira fabrikasına ait binanın bulunduğu alanın Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 100 bin konut İstanbul kura çekilişleri tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul'da hayata geçireceği konutların kura çekilişleri tamamlandı. İstanbul TOKİ 2020 projelerinde toplam 10 bin konut yer alıyor...

TOKİ İstanbul 2020 kura çekilişleri yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul'da inşa edeceği 10 bin konut için kura çekilişleri başlıyor...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Kanal İstanbul uyarısı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili, Terkos Gölü ile Sazlıdere Barajı’nın devre dışı bırakılacağını belirterek İstanbul’un susuz kalabileceği uyarısı yaptı.

Beylikdüzü'nde acele kamulaştırma kararı!

İstanbul Beylikdüzü'nde, bazı taşınmazlar Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 1. ve 2. Kademe İşi kapsamında acele kamulaştırılacak.

İstanbul AVM'leri ayda 1.4 milyon kez ziyaret ediliyor!

Sayıları hızla artan alışveriş merkezleri, alışverişin yanında bir yaşam merkezine dönüşmüş durumda. AVM’lerde artık her yaş grubuna hitap eden eğlence alanları, tercihlerde ilk sıralarda yer alıyor.

1974 yılında İçişleri Komisyonu İstanbul'a metro yapılmasını kabul etmiş!

1974 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu, İstanbul'da metro kurulmasına ilişkin bir kanun teklifini prensip olarak kabul etmiş. Metronun inşası için İstanbul'da elektriğin kilovatına zam yapılması teklif edilmiş.

istanbul Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

istanbul Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Genel Müdürlüğü’nün “Marmara’ya Yüzde 100 Biyolojik Arıtma” hedefiyle inşa ettiği Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla hizmete açıldı.


Açılış töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, çevre koruma yatırımları kapsamında tarafından inşa edilen tesisle Marmara Denizi, yıllar sonra eski temiz günlerine yeniden kavuşacağını belirterek, 5 ilçede toplam 438 kilometrekarelik bir havzaya hizmet edecek olan Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, günlük 400 bin metreküp atıksuyu arıtarak sanayide ve bahçe kullanımında kullanılacak seviyeye getireceğini söyledi.


İstanbul Paris ve New York’tan daha temiz...


Seçimlerden hemen sonra bir açılışta daha İstanbullularla birlikte olmaktan büyük mutluk duyduğunu ifade eden Kadir Topbaş, “Bize güven duydunuz. İstanbul’a 3. dönemde de hizmet etme gururuna sebep oldu. Her birinize...