25 / 05 / 2024

istanbul ankara düzenlenen yht sefer saatleri

istanbul ankara düzenlenen yht sefer saatleri

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara-İstanbul YHT hattının hizmete girmesi dolayısıyla, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Eskişehir-Konya YHT sefer ve saatleri yeniden düzenlendi.

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik bugünkü 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

Akçakale Belediyesi'nce düzenlenen ihaleler mecliste!

31 Mart 2019 tarihinden bu yana Akçakale Belediyesi tarafından düzenlenen ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akçakale Belediyesi'nce düzenlenen ihaleler TBMM'de!

31 Mart 2019 tarihinden bu yana Akçakale Belediyesi tarafından düzenlenen ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-Ankara arası 1.5 saate düşecek!

İstanbul-Ankara arasında yolculuk imkanı sunacak olan süper hızlı tren yolculuk süresini 1.5 saate düşürecek.

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30825 sayılı Resmi gazetede yayımlandı.

TOKİ Kuzey Ankara Dönüşüm Projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Kuzey Ankara Dönüşüm Projesinde yer alan konutlar için başvurular 20 Temmuz'da başlıyor.

Ostim Prestij Ankara dükkan fiyatları!

Ostim Prestij Ankara dükkan fiyatları 890 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor. Ostim Prestij, bu yıl Ekim'de teslim ediliyor...

Ankara Dökümcüler OSB altyapı ihalesi 8 Eylül'de!

Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Ankara Dökümcüler İhtisas OSB altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 8 Eylül'de gerçekleşecek altyapı işinin keşif bedeli 15 milyon 323 bin 700 TL olarak belirlendi.

Ankara Dökümcüler OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı inşaatı yaptıracak. Keşif bedeli 15 milyon 323 bin 700 TL olarak belirlenen inşaatın ihalesi 26 Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

istanbul ankara düzenlenen yht sefer saatleri Haberi

istanbul ankara düzenlenen yht sefer saatleri

Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) hattının hizmete girmesi dolayısıyla Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Eskişehir-Konya YHT sefer ve saatleri yeniden düzenlendi.


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Ankara-İstanbul YHT'nin bugün hizmete girmesi sebebiyle Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya ve Eskişehir-Konya YHT sefer ve saatlerinin 25-26 temmuz'dan itibaren yeniden düzenlendiği bildirildi.


Buna göre, Ankara-İstanbul (Pendik) YHT hattında toplam 12 sefer yapacak. YHT'lerin kalkış saatleri; Ankara için 06.00, 08.50, 11.45, 14.40, 17.40, 19.00, İstanbul için ise (Pendik) 06.15, 07.40,10.40, 13.30, 16.10,19.10 olarak belirlendi. Ankara-İstanbul hattında YHT'ler; Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Arifiye, İzmit ve Gebze'de de duracak.


Ankara-Eskişehir hattında toplam 8 sefer yapacak YHT'lerin kalkış saatleri; Ankara için 09.00, 12.55, 16.45, 21.00, Eskişehir için ise 06.40,10.55, 14.48, 19.00 olacak.


Ankara-Konya hattında toplam 14 sefer yapacak YHT'lerin kalkış saatleri;...