25 / 08 / 2024

İstanbul Ankara ve İzmirde markalı konutlar

İstanbul Ankara ve İzmirde markalı konutlar

Türkiye'nin 3 büyük ilinde 2017 yılına kadar yaklaşık 122 bin konut daha inşa edilecek. Halen inşaatları devam eden projelerde İstanbul açık ara önde.

Ankara ve Kocaeli'de satılık 4 arsa! Büyükşehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kocaeli'deki 4 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

Başkent Ankara ve Kastamonu’da Hazine’ye ait 3 adet gayrimenkul satılıyor

Ankara ve Kastamonu’da 3 adet gayrimenkul ihale ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satışıyla ilgili detaylar tek tek açıklandı.

Deprem korkusu ve hayat pahalılığı İstanbul'dan göçü hızlandırdı!

Türkiye'nin nakliye verilerine göre İstanbul, Ankara ve İzmir sürekli olarak göç ediyor. Göçün en temel nedeninin deprem korkusu ve pahalılık olduğu belirtilirken, rota ise Muğla, Balıkesir, Samsun ve Ordu. 

Milli Emlak'tan Ankara ve Bolu'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Bolu'da yer alan arazinin satış fiyatı 37 bin TL, Ankara'da yer alan arazinin satış fiyatı ise 60 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak başkent Ankara ve Düzce’de 12 adet gayrimenkul satıyor! Fiyatlar 37 bin 350 TL’den başlıyor

Milli Emlak, Ankara ve Düzce’deki 12 adet arsa ve araziyi 37 bin 350 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Ankara ve bir şehirde daha konut imarlı arsa fırsatı!

Ankara ve Kayseri'de yer alan konut alanı imarlı arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 23 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde tapu müjdesi: İstanbul, Ankara, İzmir'in de olduğu 29 şehir için erişime açıldı!

TOKİ'den 'İlk Evim Arsa' projesi çerçevesinde tapu müjdesi geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 29 şehirde dün itibarıyla arsa tapu tescil belgeleri erişime açıldı. İşte ayrıntılar...

Ankara ve Zonguldak'ta satılık 12 arsa! 8 taksitle arsa fırsatı için son tarih 27 Haziran!

Ankara ve Zonguldak'ta yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Ankara ve bir ilde daha satılık 23 arsa! İki şehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kahramanmaraş'ta yer alan 23 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

Ankara ve Şanlıurfa'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihe dikkat! 

Ankara ve Şanlıurfa'da 10 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara ve bir şehirde daha arazi satıyor! KDV'den muaf arazi arayanlara müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Zonguldak'ta yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Denizli'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kütahya'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Ankara ve İzmirde markalı konutlar Haberi

İstanbul Ankara ve İzmirde markalı konutlar

İstanbul'da 2017'ye kadar 89 bin 499 markalı konut daha yapılacak. En çok yeni konut Esenyurt ve Halkalı'da yükseliyor.


Türkiye'nin büyüme dinamosu inşaat sektöründe binlerce markalı konutun yapımına devam edilirken, gün be gün yeni konut projeleri de açıklanmaya devam ediyor. 



Markalı konut olarak satıştaki 100 konut ve üzeri projelere yönelik yaptığımız araştırmaya göre Türkiye'nin üç büyük ili olan İstanbul, Ankara ve İzmir'de şu anda yapım halinde olan ve 2017'de tamamlanması beklenen 121 bin 698 konut bulunuyor. 



Yapımına devam edilen toplam konutların 89 bin 499'u İstanbul'da. Bunun dağılımı ise 55 bin 844 konut Avrupa Yakası ve 33 bin 655 de Anadolu Yakası şeklinde yapılıyor. 



Türkiye'de en fazla konut projesine başlanılan yerleşim yeri olarak geçmişte yaşanan imar problemleri nedeniyle projelerin yarıda kaldığı ve buralarda daire almak...