16 / 05 / 2024

istanbul ataköy sahil

istanbul ataköy sahil

Ataköy sahilinde 76 metreye kadar yükselecek 20-25 blokla ilgili kıyı kenar çizgisinin yeniden tespiti davasında bilirkişi, çizginin yanlış tespit edildiği ve karaya doğru daha içeriden geçmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi...

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının piyasa değeri 20 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Binanın aylık toplam KDV hariç kira değeri 111 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri ise 23 milyon 895 bin TL olarak belirlendi.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

İstanbul Ataköy'deki lojman satışa çıkarıldı!

İstanbul Ataköy’de bulunan ve ‘ilk depremde yıkılır’ raporu verilen lojman boşaltıldı. 98 daire 665 ile 845 bin lira arasında fiyatla satışa sunuldu.

İstanbul Havalimanı Ataköy'ü etkiler mi?

Yurt Gayrimenkul'den Muhammer Çubukçu, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınmasının Ataköy'ü nasıl etkileyeceğini kaleme aldı...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup imzasını taşıyan Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. 1401 konutun ve 202 odalı 5 yıldızlı otelden meydana gelen proje 1.200 metre sahil şeridine sahip.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de her eve bir araba!

CathayGroup imzası ile hayata geçirilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’den ev alanlara araba veriliyor. Nivo sakinleri, 24 aylık ev ödemeleri bitene kadar Intercity güvencesiyle araç sahibi olacak.

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy'de 1.401 daire ve otel bulunuyor. Proje büyüleyici mimarisiyle göz dolduruyor.

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor!

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor. İstanbul Bakırköy'de inşa edilen proje 20 katlı 4 blok olarak tasarlandı. 

istanbul ataköy sahil Haberi

istanbul ataköy sahil

Mahkeme rapora uyarsa kıyı kenar çizgisi yeniden belirlenip karaya doğru ötelenecek, yapılaşma alanı daralacak.Cumhuriyetin  ilk toplu konut projesi olarak 50. yılına giren Ataköy’ün TOKİ tarafından satışa çıkarılan sahiliyle ilgili davada bilirkişi çarpıcı bir rapor hazırladı. Ataköy sahilinde şimdilik 12’si için ruhsat verilen, 76 metreye kadar yükselecek 20-25 blokla ilgili bozulacak siluete ve betona karşı Ataköylülerin yürüttüğü kampanya sürerken, kıyı kenar çizgisinin yeniden tespiti davasında bilirkişi, çizginin yanlış tespit edildiği ve karaya doğru daha içeriden geçmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi. Mahkeme rapora uyarsa kıyı kenar çizgisi yeniden belirlenip karaya doğru ötelenecek, yapılaşma alanı daralacak. 


İMAR İZNİ YARIYA İNMELİ


Kıyı Kanunu gereği deniz kumsalının karayla birleştiği kıya kenar çizgisinden 50 metre kara yönüne kadar kalıcı yapı yapılamıyor. Davacı Ataköy 1. Kısım Koruma ve...