29 / 04 / 2024

istanbul atatürk havalimanı dünya sıralaması

istanbul atatürk havalimanı dünya sıralaması

Avrupa' nın en yoğun havalimanları sıralamasında İstanbul Atatürk Havalimanı 2013' te 51.3 milyon yolcuyla Madrid' in Barajas Havalimanı' nı geride bırakarak ilk 5'e girdi...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

İstanbul Arkeoloji Müzesi'nin Atatürk Havalimanı'na taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Arkeoloji Müzesi'nin Atatürk Havalimanı'na taşınacağı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak Teknofest için tarih belli oldu!

TEKNOFEST 11 ile 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. TEKNOFEST 2019 yarışmalarına başvurular 28 Şubat’a kadar sürecek. 

Atatürk Havalimanı'nın ek terminal binası tamamlandı!

Atatürk Havalimanı'nın kapasitesini artıracak ek giden yolcu terminali açılmayı bekliyor. Atatürk Havalimanı'nın ek terminal binası tamamlandı.

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, Atatürk Havalimanı'nın akıbetine ilişkin açıklama yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

Karat 34 Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yükseliyor!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi açıldı!

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısı genişletiliyor!

28 Haziran'da yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda genişletilen güvenlik önlemleri nedeniyle oluşan uzun araç kuyruklarını azaltmak için ana giriş kapısının bulunduğu bölüme araç kontrol 'cep'i yapılıyor.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı genişletme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile imzaladığı sözleşme kapsamında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini genişletmek için projenin ilk etabı tamamlandı.

istanbul atatürk havalimanı dünya sıralaması Haberi

istanbul atatürk havalimanı dünya sıralaması


Avrupa'nın en yoğun havalimanları sıralamasında İstanbul Atatürk Havalimanı 2013'te 51.3 milyon yolcuyla Madrid'in Barajas Havalimanı'nı geride bırakarak ilk 5'e girdi.


Avrupa'nın en yoğun havalimanları açıklandı. 2013'te Londra'nın Heathrow Havalimanı 72.3 milyon yolcuyla liderliğini pekiştirirken İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yükselişi dikkat çekti.


Bloomberg'de yer alan haberde Atatürk Havalimanı'nın 2013'te 51.3 milyon yolcuyla Madrid'in Barajas Havalimanı'nı geçerek 5. sıraya yerleştiği ikinci sıradaki Paris, üçüncü sıradaki Frankfurt ve dördüncü sıradaki Amsterdam'ın İstanbul'un nefesini ensesinde hissettikleri belirtildi. Haberde İstanbul'un neredeyse Amsterdam'ın Schirpol Havalimanı'nı yakaladığına da dikkat çekildi.


YOLCU SAYISI ÇİFT HANELİ BÜYÜDÜ

İlk beş arasında en çok yolcu artışı da İstanbul'da yaşandı Atatürk Havalimanı 2013'te bir önceki yıla göre yolcu sayısını yüzde 14 artırırken Paris Charles de Gaulle'de artış yüzde 0,7'de Frankfurt'ta yüzde 0,9'da kaldı. Lider Heathrow ise...