03 / 05 / 2024

istanbul Atatürk Köprüsü onarım

istanbul Atatürk Köprüsü onarım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

1915 Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu!

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu. Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı 275 bin Türk Lirası oldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul'un 7 köprüsü 2.8 milyar dolara mal olacak!

Son zamanlarda Kanal İstanbul projesine ilişkin yapılan açıklamalar sıklaştı. Kanal İstanbul'un yapımına köprü ile başlanacağı açıklandı. Peki Kanal İstanbul için yapılacak köprülerin maliyeti ne? İşte ayrıntılar...

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

1915 Çanakkale Köprüsü ile İstanbul Boğazı geçişine yeni alternatif!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen ortaklık Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme A.Ş. (ÇOK A.Ş.) proje ile ilgili açıklamalar yaptı.  

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Atatürk Kültür Merkezi 2020'nin sonunda açılacak!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Atatürk Kültür Merkezi'ni 2020 sonuna kadar tamamlıyoruz'' dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Edirne Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, inşaatı süren Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.

Atatürk Kültür Merkezi kısa sürede ihaleye çıkacak!

Mimar Melkan Gürsel, Murat Tabanlıoğlu ile birlikte Hayati Tabalıoğlu’nun mimarlık mirasını geleceğe taşıyor. Melkan Gürsel, Atatürk Kültür Merkezi’nin son durumu hakkında açıklamalar yaptı. 

Atatürk Kültür Merkezi 2019'da bitirilecek!

Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk bakanı olan Mehmet Ersoy, Numan Kurtulmuş'tan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nin 2019'da tamamlanacağını söyledi.

istanbul Atatürk Köprüsü onarım Haberi

istanbul Atatürk Köprüsü onarım


Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışmalarından dolayı köprü 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak olup aynı zamanda UKOME kararı gereği, gerektiğinde Atatürk ve Yeni Galata Köprüleri saat 03:30’dan 04:30’a kadar deniz trafiğine açılacaktır.


Atatürk Köprüsü’nü kullanacak olan araç ve yayaların 00:00-03:30 saatleri arasında Yeni Galata Köprüsü’nü veya Haliç Köprüsü’nü kullanması gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarihte Atatürk ve Yeni Galata Köprüleri 03:30’dan 04:30’a kadar deniz trafiğine açık olacağından araç ve yayaların Haliç Köprüsü’nü kullanması...