01 / 05 / 2024

istanbul avm projesi

istanbul avm projesi

Özdilek’in 700 milyon dolar yatırım yaptığı Özdilek Park AVM, River Plaza ve Wyndham Grand otelinden oluşan karma projesi kapılarını açtı. Proje şirketin İstanbul’daki ilk yatırımı.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Belça arazisindeki AVM projesi meclis gündeminde!

Belça arazisi üzerinde inşaası başlanan AVM projesi yeniden Lefkoşa Belediye Meclisi gündemine oturdu. AVM inşaatıyla ilgili şirketin mali sorun yaşadığı belirtildi.

Avrasya GYO Edirne'de Otel Yurt AVM Projesi için çalışmalara başlıyor!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya GYO Otel-Yurt-AVM projesi hazırlanması için protokol imzaladı.

Avrasya GYO Edirne'de Otel Yurt AVM Projesi'ne başlıyor!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya GYO Otel-Yurt-AVM projesi hazırlanması için protokol imzaladı.

Rönesans Gayrimenkul 9 yeni AVM projesi için kolları sıvadı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 9 yeni AVM projesi için 1.5 milyar euroluk yatırıma başladı. Bu miktarın 800 milyonluk kısmında temel atan şirket, nüfusu 1 milyonun üzerindeki her ile bir AVM projesi yapmayı hedefliyor

Marka Rezidans Bursa'nın en prestijli konut ve AVM projesi olacak!

Marka Rezidans, şehre gelecek ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak 220 mağazalık alışveriş merkezi ile Bursa’nın en prestijli “konut ve AVM” karma projesi olacak.

Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve AVM Projesi tanıtıldı!

Artvin'de, Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi (AVM) Projesi tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı Arhavi Ticaret Odası toplantı salonunda Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve AVM projesi tanıtıldı!

Yaklaşık bir yıldır proje çalışması şeklinde devam etmekte iken, yapılan tanıtım toplantısı ile kamuoyuyla paylaşılan Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi (AVM) Projesi büyük ilgi gördü.

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi AVM projesi için başvuru yapıldı!

Ümraniye Küçükbakkalköy'de yapımı başlayan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında yapılması planlanan 288 mağazalık alışveriş merkezi projesi için Emlak Konut GYO tarafından bakanlığa başvuru yapıldı.

istanbul avm projesi Haberi

istanbul avm projesi


Özdilek’in ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi Özdilek Center, kapılarını açtı. Levent’te Kanyon ve Metrocity’nin ortasında hizmet veren proje; 140 mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor. Özdilek’e ait hipermarket, mağaza ve sinema birimleri ile yaklaşık 500 kişiyi istihdam edecek olan projedeki diğer mağazalarda da yaklaşık 1.500 kişinin görev alacağı, otel ve iş merkezi ile birlikte düşünüldüğünde proje toplamda yaklaşık 2 bin 500 kişiye direkt istihdam sağlıyor.  

10 milyon ziyaretçi

Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, “Bu proje arsa bedeliyle beraber 700 milyon dolara hayata geçti. AVM, otel ve ofislerde çalışanlarla birlikte istihdam sayısı 6 bini bulacak. Amacımız en iyi hizmeti sunmak. GYO olarak halka arz...