18 / 05 / 2024

istanbul aydınlatması

istanbul aydınlatması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin gece görünümünü daha belirgin kılmak ve aydınlatma kirliliğine son vermek için 'Aydınlatma Master Planı" hazırlatacak. Proje İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından yürütülecek.

İstanbul için Aydınlatma Master Planı hazırlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin gece görünümünü daha belirgin kılmak ve aydınlatma kirliliğine son vermek için "Aydınlatma Master Planı" hazırlatacak.

Fatih Altaylı duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'daki düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı da derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu açıkladı

İBB İstanbul depremine karşı yönetmelik hazırladı: 2 aydır mecliste!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul depremine karşı imar ve güçlendirme yönetmeliği hazırlayıp Meclis’e sunduklarına ancak iki aydır bunun bekletildiğine dikkat çekti. 

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf fiyatları kaç lira? Bir otomobil efsanesi! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliği ile dikkat çekiyor. LED farları, dış ambiyans aydınlatması ve yeni logosu ile göz dolduran Golf, Türkiye'den en çok satan otomobil. 

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Aydın Şalcı'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Altınbaş Üniversitesi Mühendislik ve Kanal Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yüksek Mühendis Aydın Şalcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Aydın Şalcı, “Kanal İstanbul’dan gemiler geçemez” dedi.

ÖİB'den İstanbul ve Aydın'daki iki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında yer alan İstanbul ve Aydın'da yer alan iki taşınmazın satışını onayladı.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 712 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

istanbul aydınlatması Haberi

istanbul aydınlatması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından yürütülecek çalışmanın şartnamesinde, İstanbul'un gece aydınlatmasının yeterli olmadığı vurgulandı. Gündüz fark edilen kent siluetinin gece algılanmadığı ve birçok tarihi yapının görülmediği belirtilen şartnamede, bu durumun şehrin gece kullanımını etkilediği, turizm ve güvenlik gibi konularda olumsuzluklara neden olduğu kaydedildi. 

Bu nedenlerle hazırlanacak "Aydınlatma Master Planı, şehrin gece aydınlatmasının modellenmeşini amaçlıyor. Bu çalışma ile İstanbul ilk kez böyle bir plana sahip olacak. Plan sayesinde kentin gece görüntüsüne dair bir vizyon belirlenecek. Kentin uzakta ve farklı görüş alanlarından görülebilir bir yapıya dönüşmesi sağlanacak.


Bizim...