07 / 07 / 2024

istanbul bağcılarda katlı otopark

istanbul bağcılarda katlı otopark

İstanbul’un nüfus yoğunluğu olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar’da trafik sorununu çözmek amacıyla hazırlanan ulaşım projeleri bir bir hayata geçiriliyor. İlçede şu ana kadar 1267 araçlık kapalı otopark hizmete sunuldu.

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

İstanbul Bağcılar'da 190 konutta dönüşüm başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. Proje dahilinde 190 daire yenilenecek. 

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

İstanbul Bağcılar için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Göztepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

istanbul bağcılarda katlı otopark Haberi

istanbul bağcılarda katlı otopark

İstanbul’un nüfus yoğunluğu olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar’da trafik sorununu çözmek amacıyla hazırlanan ulaşım projeleri bir bir hayata geçiriliyor.Bu kapsamda yeni bağlantı yolları, alt geçitler, katlı kavşak ve otoparklar inşa edilen ilçede şu ana kadar 1267 araçlık kapalı otopark hizmete sunuldu. Güneşli, İnönü ve Evren mahallelerinde, Engelliler Sarayı ve Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki otoparklar da Bağcılarlılara hizmet veriyor.İlçedeki araç trafiğini azaltacak projelerden birisinin de Demirkapı Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanıyor. İnşaatına başlanması düşünülen Demirkapı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Projesi de tamamlanarak hizmete sunulduğunda ilçe sakinlerine nefes aldıracak.Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alana inşa edilmesi düşünülen üç katlı otopark 343 araç kapasiteli olacak. Plana göre inşası düşünülen tesisin teras katında ise 3334 metrekarelik bir alan da Pazar yeri olarak...