03 / 05 / 2024

İstanbul Başakşehir Kent Meydanı

İstanbul Başakşehir Kent Meydanı

'Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede' sloganıyla hayata geçirilen proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Kent Meydanı projesi içerisinde 368 metrekare alana sahip bir botanik parkta yer alacak.

Başakşehir Kent Meydanı projesi!

3.köprü ve otoyol projesinin güzergahında, ulaşım olarak merkezi lokasyonda hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı projesi içerisinde resmi kurumlar yer alacak. Bu resmi kurumların binaları Selçuklu mimarisine uygun dizayn edilecek...

Başakşehir Kent Meydanı!

Tanıtımı Emlak 2014 Fuarı'nda gerçekleşen Başakşehir Kent Meydanı, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde yaşama geçirilecek. Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak proje, Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak...

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

3. İstanbul Başakşehir projesi satışa çıktı!

3. İstanbul Başakşehir projesinde yoğun talep üzerinde satış dönemi başladı. Proje Başakşehir Yeni Kent Merkezi ve Botanik Park'a komşu olarak inşa ediliyor.

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda olan projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Başakşehir Kent Meydanı dükkanları 240 bin TL'den satılıyor!

Türkiye’nin 2023 vizyonunda yer alan ilk planlı kent meydanı Başakşehir’de hayata geçiyor. Fırsat eşitliğini sağlamak için açık artırmayla satışa sunulacak dükkanlar için son başvuru tarihi 13 Mart olarak açıklandı.

Başakşehir Kent Meydanı'nda satışlar Mart'ta başlıyor!

İstanbul’un planlı ilk kent meydanı olacak olan Başakşehir Kent Meydanı, yaklaşık 800 milyon lira yatırım ile hayata geçirilirken, projedeki satışlar da mart ayında başlayacak.

Başakşehir Kent Meydanı'nda 240 bin TL'ye dükkan ve mağazalar!

Başakşehir’de, Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı inşa ediliyor. Kent meydanındaki Meydan Dükkanları, 240 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle açık artırmaya çıkıyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir'deki parsellere ait değerleme raporunu açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 16 parsel için hazırlatılan değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Başakşehir Kent Meydanı ön talep toplama süreci devam ediyor!

Kent Meydanı Başakşehir projesi 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahında İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Projenin ön talep toplama süreci devam ediyor.

Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans!

İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükselen Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans 678 konuttan meydana geliyor. Projede 1 + 1'den 5 + 1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı'na yakında başlanacak!

Başakşehir Kent Meydanı, Türkiye'nin en büyük Kent Meydanı olarak hayata geçirilecek. Bu yıl içinde yapımına başlanacak olan Başakşehir Kent Meydanı'nda ön talep süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul Başakşehir Evleri!

Evvel İstanbul Başakşehir Evleri, 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 700 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. Projede 678 adet daire yer alıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi!

İntaya, EYG ve İntes ortaklığı ile inşa edilen Evvel İstanbul projesi 40 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Başakşehir Kent Meydanı projesi 2014'te başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı projesi 2014 yılı sonunda başlıyor. 2016'da tamamlanması planlanan projede ön talep süreci devam ediyor.

İstanbul Başakşehir Kent Meydanı Haberi

İstanbul Başakşehir Kent Meydanı

Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğüne sahip olması beklenen Başakşehir Kent Meydanı projesi Aralık ayında çalışmalarına başlayacak.


Toplam 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Kent Meydanı, 9 ihtisas hastaneli Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, 5000 kişilik cami, tramvay, İETT durakları, 368 bin metrekare alana sahip botanik parktan oluşacak.


İstanbul Başakşehir Kent Meydanı projesi, 2015 yılında tamamlanacak olan 3.köprü ve otoban projesi bağlantı güzergahında, metro, tramvay ve İETT duraklarından ulaşımı kolay alanda konumlandırılıyor. Ön talep süreci devam eden projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. 






Başakşehir Kent Meydanı iletişim

Web: basaksehiryenimerkez.org

Beyza...