17 / 05 / 2024

İstanbul Başakşehirde icradan satılık ev

İstanbul Başakşehirde icradan satılık ev

İstanbul İli Başakşehir İlçesi'nde yer alan 340 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul Küçükçekmece 4. İcra Dairesi tarafından 16 Ekim 2014 günü saat 15:20 ile 15:25 arası ihale ediliyor.

Başakşehir Meydan dükkanları 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları'nda alım yapılan ancak kredisi onaylanmayan son 13 dükkan yeniden satışa açıldı.Projede satışa çıkan dükkan fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Başakşehir Bahçekent Flora satılık!

Başakşehir Bahçekent Flora satılık daire alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakın mesafede bulunan proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! Yüzde 10 peşinatla!

Yüzde 10 peşinat ya da banka kredisi ile peşinatın 1 yıl sonra ödendiği tercihlerin sunulduğu Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Vadişehir'de 60 ticari ünite bulunacak!

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın İstanbul Başakşehir'de inşa ettiği Vadişehir projesi satışa sunuldu.

Vadişehir Başakşehir resimleri!

Vadişehir Başakşehir az katlı 11 blok ve yüksek katlı 6 blok olmak üzere toplam 17 bloktan oluşuyor. Proje İstanbul Başakşehir 1. Etap'ta hayata geçiriliyor. İşte Vadişehir Başakşehir resimleri...

Vadişehir Başakşehir Evleri lansman tarihi!

Vadişehir Başakşehir Evleri lansman tarihi olarak 31 Mart Salı günü yapılması planlandı. Toplam 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından oluşan proje İstanbul Başakşehir 1. Etap'ta inşa ediliyor.

Emlak Konut Başakşehir Hoşdere 4.Etap ihalesi 2. oturumu ne zaman?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 2. Oturum tarihini açıkladı. İşte açıklama...

Vadişehir Başakşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Başakşehir Konutları İstanbul Başakşehir 1. etapta hayata geçiriliyor. Proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir lansmanı ne zaman?

Başakşehir Fuzul Vadi Yaka iletişim!

Başakşehir Fuzul Vadi Yaka iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 488 48 04 olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Başakşehir'de yer alıyor.

Fuzul Başakşehir Vadi Yaka Evleri!

Fuzul Başakşehir Vadi Yaka Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İstanbul Başakşehir'de yükselen proje Fuzul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ'tan Başakşehir'e 600 dairelik konut projesi!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Başakşehir bölgesinde hayata geçirilecek olan 600 dairelik konut projesi için ÇED gerekli değildir 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir'kararı çıktı.

Kiptaş Başakşehir Hoşdere'de 600 konut inşa edecek!

Kiptaş, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. 600 konutluk planlanan yeni projenin genel seçimlerden önce satışa çıkması bekleniyor. Proje Pazartürk'ün arkasında yapılacak.

İstanbul Başakşehirde icradan satılık ev Haberi

İstanbul Başakşehirde icradan satılık ev

İstanbul İli Başakşehir İlçesi'nde yer alan 340 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul Küçükçekmece 4. İcra Dairesi tarafından  1 milyon 100 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmazlar bodrum kat+ zemin kat+ 1 normal kat çatı katı olmak üzere dör katlıdır. B.A.K tarzda iki nizamda, 2. sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile inşa edilmektedir.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: İstanbul İli Başakşehir İlçesi 359 ada no, 2 parsel no, Hoşdere Köyü, 45 bağımsız bölümden oluşmaktadır.


Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada...