03 / 05 / 2024

istanbul baumax kapandı mı

istanbul baumax kapandı mı

Avusturyalı dev yapı marketi bauMax, Türkiye'den çıkış kararı doğrultusunda mağazalarının teker teker kapatıyor. baumax'ın 2012 yılında büyük umutlarla açtığı İstanbul'daki 15 bin metrekarelik şubesi de tabelalarını indirirerek kapısına kilit vurdu.

İstanbul'da iki özel hastane borç nedeniyle kapandı!

İstanbul'da iki özel hastane borçları sebebi ile kapandı. Uzun süredir maaşlarını alamayan çalışanlar zor durumda kalırken, tıbbi cihazlara icra yoluyla el konuldu.

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Martı İstanbul Hotel kapandı!

Mart Otel İşletmeleri A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Martı İstanbul Hotel faaliyetlerinin sona erdiği açıklandı.

Bursa-İstanbul Karayolu trafiğe kapandı!

Yoğun kar yağışı ve kazalar nedeniyle Bursa-İzmir karayolunun Mustafakemalpaşa İlçesi yakınlarında kapanmasının ardından Bursa- Ankara karayolu da Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu ulaşıma kapandı.

Bursa-Ankara ve Bursa-İstanbul yolu kapandı!

Bursa - İzmir Karayolu ’nun ardından, Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu Bursa - Ankara Karayolu da ulaşıma kapandı.Yol çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşıma kapandı!

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı.

İzmir-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Balıkesir'de bugün öğle saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir, Manisa arasında bir TIR kaza yapınca İzmir - İstanbul karayolu çift taraflı trafiğe kapandı.

Baumax İstanbul kapandı!

Baumax İstanbul kapandı. 50 mağaza hedefiyle Türkiye’ye gelen Avusturyalı yapı marketi bauMax’ın macerası kısa sürdü. Şirket, İzmit ve Bodrum’un ardından İstanbul Avcılar’daki mağazasını da kapattı.

bauMax İstanbul mağazası kapandı!

Avusturyalı dev yapı marketi bauMax, Türkiye'den çıkış kararı doğrultusunda mağazalarının teker teker kapatıyor. baumax'ın 2012 yılında büyük umutlarla açtığı İstanbul'daki 15 bin metrekarelik şubesi de tabelalarını indirirerek kapısına kilit vurdu.

Recep Bozlağan: 3'üncü havalimanı İstanbul'u havacılık merkezi yapacak!

İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, 3'üncü havalimanı ile ilgili konuştu. Recep Boğazlağan, ' 3'üncü havalimanı istanbul'u havacılık merkezine dönüştürecek ' dedi.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

istanbul baumax kapandı mı Haberi

istanbul baumax kapandı mı

Türkiye'ye 2010 yılında 25 milyon euroluk Samsun mağazası ile adım atan şirket daha sonra iki yıl içinde İzmit, Eskişehir, İzmir, Ankara, İstanbul ve Bodrum'da toplam 7 mağazaya ulaşmıştı. Türkiye'ye büyük umutlarla giren bauMax'ın 2018 yılına kadar 50 mağaza ve 1 milyar euro yatırım hedefi bulunuyordu. Ancak işler beklendiği gibi gitmedi.


bauMax'ın Türkiye ile beraber girdiği Güneydoğu Avrupa pazarında istediği başarıya ulaşamaması ve şirketin 2012 yılını 126 milyon euro zararla kapatmasının ardından dev firma aralarında Türkiye'nin de olduğu bazı ülkelerden çıkış kararı aldı.


bauMax'ın halen açık olan 3 şubesinin de yakın zamanda kapanması bekleniyor.


İstanbul'da kepenkler indi!


Mağazalar teker teker kapatılırken son kepenk kapatma haberi de İstanbul'daki mağazadan geldi. Avcılar'da bulunan ve 2012 yılında 27 milyon euro yatırımla hizmete giren mağaza kapılarını kapatırken, şirketin...