03 / 05 / 2024

istanbul beykozda elektrik kesintisi

istanbul beykozda elektrik kesintisi

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ ' den yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 Ekim'de " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında elektrik alamayacak yerler işte şöyle...

27 Mayıs cumartesi İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ tarafından etkilenecek ilçeler açıklandı!

27 Mayıs 2023 Cumartesi günü BEDAŞ, İstanbul'da planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak ilçe ve mahalleleri duyurdu.

Elektrikler gidecek! İstanbul da elektrik kesintisi olan ilçeler! 13 Mayıs 2023 Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 13 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

BEDAŞ duyurdu! İstanbul'da elektrik kesintisi bugün ne kadar sürecek? 9 Mayıs Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

BEDAŞ duyurdu! İstanbul’da elektrikler kesilecek! 9 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Elektrik kesintisi yarın olacak mı? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 8 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Elektrik kesintisi yarın olacak mı? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 7 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

İstanbul’da elektrikler gidecek! İşte 27 Mart 2023 İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

AYEDAŞ ve BEDAŞ, günlük olarak İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeleri açıklamaktadır. İşte 27 Mart 2023 İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

İstanbul'da elektrik kesintisi 7 Ekim 2016!

İstanbul'un Avrupa yakasındaki bazı ilçelerde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 7 Ekim Cuma günü elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul'da elektrik kesintisi 15 Mart 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Şile, Kadıköy, Pendik, Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar'ın bazı bölgelerine 15 Mart'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul'da elektrik kesintisi 9 Mart 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Anadolu Yakası'nda Kartal ve Ataşehir'in bazı mahallelerine 9 Mart'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul'da elektrik kesintisi 6 Mart!

Pendik, Sancaktepe, Çekmeköy, Tuzla ve Ümraniye'nin bazı mahallelerine 6 Mart Pazar günü elektrik verilemeyecek.

İstanbul'da elektrik kesintisi 6 Mart 2016!

İstanbul’da, bakım onarım çalışmaları dolayısıyla 6 Mart’ta bazı ilçelere elektrik verilemeyecek. İşte Boğaziçi Elektrik Dağıtım açıklama...

İstanbul'da elektrik kesintisi 1 Mart 2016!

İstanbul’un Ataşehir, Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Sarıyer ve Zeytinburnu ilçelerinde, bugün elektrik kesintisi yapılacak. İşte Bedaş'tan yapılan açıklama...

İstanbul'da elektrik kesintisi 29 Şubat 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Anadolu Yakası'ndaki Çekmeköy, Kartal ve Maltepe'nin bazı mahallelerinde 29 Şubat'ta elektrik verilemeyecek.

istanbul beykozda elektrik kesintisi Haberi

istanbul beykozda elektrik kesintisi

İstanbul Anadolu Yakası'nda, 14 Ekim'de bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.


İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 Ekim'de "Planlı Elektrik Kesintisi Programı" kapsamında elektrik alamayacak yerler şöyle:



"Ataşehir ilçesinde; 09.00-13.00 saatlerinde işletme çalışması nedeniyle İçerenköy Mahallesine, İpek, İnci ve Altay Sokaklara, Huzur Hoca ve Doğan Bey Caddelerine, Sanayi civarına ve 08.00-18.00 saatlerinde tesis çalışması nedeniyle Esatpaşa Mahallesi ile Aşık Veysel Caddesi civarına enerji verilemeyecek.



Kartal ilçesinde; 09.00-15.00 saatlerinde işletme çalışması nedeniyle Kordonboyu ve Orhantepe Mahallesine, Barbaros, Tekel ve Şehit Astsubay Serkan Aktepe Caddelerine, Şehit Semih Balaban, Gonca, Işıl, Bahar ve Kumral Sokaklara ve civarına, Usta, Kalite, Ase Yapı Sitelerine enerji verilemeyecek.



Beykoz ilçesinde; 09.00-15.00 saatleri arasında 3. şahıslar çalışması nedeniyle Çavuşbaşı Yavuzselim ve Çamlık Mahallesine, Karanlıkdere, Dutdere Mevki ve Alibaba...