05 / 05 / 2024

istanbul bindirme mimari

istanbul bindirme mimari

İstanbul Kartal'da yer alan ve üç kat kaçağı bulunan binanın çökmesinden sonra gözler İstanbul'daki yapılaşmaya çevrildi.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

İstanbul'da gözler bindirme mimari örneklerinde!

İstanbul Kartal'da yer alan ve üç kat kaçağı bulunan binanın çökmesinden sonra gözler İstanbul'daki yapılaşmaya çevrildi.

İstanbul'daki keşmekeşliğin nedeni yanlış mimari!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Hasan Öztürk, bugünkü yazısında İstanbul'daki keşmekeşliğin nedeni yanlış mimari ve yanlış imar olduğunu söyledi.

Kanal İstanbul'da yatay mimari esas alınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Kanal İstanbul Projesi'nde yatay mimari esas alınacak; insan ölçeğinde, kadim değerlerini koruyan çevre dostu ve aynı zamanda afet riskini bertaraf eden sağlıklı ve güvenli yaşam alanları planlanacaktır." ifadelerini kullandı...

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Kanal İstanbul'da çok güzel mimari ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de gelişen projeler hakkında bilgi verdi. Bakan Özhaseki, "Kanal İstanbul projesinde çok değişik çalışmalar var. Projede çok güzel mimari ortaya çıkacak." dedi.

Mimari ve Tasarım Zirvesi 14 -15 Nisan’da İstanbul’da!

Türkiye ve dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcılarını Nisan ayında İstanbul’da buluşturacak Mimari ve Tasarım Zirvesi, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

ST Mimari Uygulama Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

ST Mimari Uygulama Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Sami Çetinkaya Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Süleyman Seba Caddesi, Acısu Sokak'ta açıldı.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Konutları 213 bin liradan başlıyor!

Dumankaya İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Ritim istanbul konutlarının fiyatları 213 bin liradan başlıyor. Faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyenler için kampanya 4 gün uzatıldı...

Ritim İstanbul'da oturanlar tabletlerinden perdeleri açıp ışıkları yakacak!

Dumankaya'nın akıllı evleri artık çözümlerini Türk Telekom'un altyapısı üzerinden sunacak. Ritim istanbul'da oturanlar, tabletlerinden perdeleri açıp, ışıkları yakacak. Akıllı evler kullanıcılara konforlu ve güvenli bir yaşam sunuyor...

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul satış fiyatları!

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul satış fiyatları 163 bin TL' den başlangıç gösteriliyor. Konut satışlarının devam ettiği Bahçetepe istanbul Evleri' nde teslimlerin Aralık 2014' te gerçekleşmesi bekleniyor...

Ahmet Vefik Alp: İstanbul'da doğru proje doğru yerde yapılsın!

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Ahmet Vefik Alp yaptığı açıklamada 'Köprü, Otoyol, Havalimanı, Kanal, Yeni bir Istanbul yapılsın, hepsi yapılsın, ancak doğru proje doğru yerde yapılsın' dedi...

istanbul bindirme mimari Haberi

istanbul bindirme mimari

İstanbul'un Kartal ilçesi Orhantepe Mahallesi'nde yer alan ve üç kat kaçağı bulunan binanın çökmesinden sonra gözler İstanbul'daki yapılaşmaya çevrildi.

Sözcü gazetesinden İsmail Şahin'in haberine göre, 90'lı yıllarda şehrin çeperlerinde inşa edilen ruhsatlı ve ruhsatsız binaların bir çoğunda fazladan eklenti bulunurken, tarihi semtlerde ise eski yapıların üzerine apartman ve plazalar yapıldı. Beyoğlu'ndan Üsküdar'a Şişli'den Fatih'e kadar bir çok bölgede "bindirme" mimarinin örnekleri görülüyor.

Beyoğlu Tepebaşı

Tepebaşı’nın eski hali

Maksim Gazinosu

Taksim Meydanı’ndaki eski Maksim Gazinosu’nun eski hali

İstiklal Caddesi


Osmanbey


Maçka

Şişli


Bağlarbaşı