02 / 05 / 2024

İstanbul Borsa binası

İstanbul Borsa binası

1995 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, İstinye'deki 27 bin 500 metrekare kapalı alanı olan yeni binasına taşınmış. 60 milyon dolara mal olan binanın açılışını Başbakan Tansu Çiller yapmış.

Borsa yatırımcıları aman dikkat! Uzmanlar uyardı iki gün bekleyin!

İstanbul Borsa'da iki haftalık düş trendi devam ediyor. Uzmanlar sene sonu olması sebebiyle gerçekleşen dalgalanmanın bir düşüş veya çıkış trendi anlamı taşımadığını ifade ediyor. 

Borsa güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da yükseliş devam ediyor mu?

Yatırımcılar, borsanın güne nasıl başladığını sorgularken, yükselişin devam edip etmediğini merak ediyor. Peki, Borsa güne nasıl başladı? İstanbul Borsa'da yükseliş devam ediyor mu? İşte detaylar...

Borsa güne nasıl başladı? 31.05.2023

Borsa İstanbul yatırımcıları borsanın güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki, İstanbul Borsa güne nasıl başladı? İşte detaylar...

Yabancı kaçışı hız kesmiyor! 63 milyon dolarlık net satış

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre İstanbul Borsa’sında yabancı payı büyük düşü göstermeye devam ediyor. 21 Ekim haftasında yurt dışı yerleşikler olarak hisse senedinde 63 milyon dolarlık net satış gerçekleştirdi.

Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini bugün satıyor!

TOKİ 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yerini bugün satışa çıkarıyor. Müzayede, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile İstanbul Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak...

TOKİ 31 ilde 11 konut ve 21 ilde 107 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 31 ilde bulunan 11 konutu ve 21 ilde yer alan 107 iş yerini satışa çıkarıyor. Müzayede, 17 Aralık 2020 tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Kuyumcukent Gayrimenkul Bahçelievler'deki binası için tapusunu aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası binasının tapusunu aldığı açıkladı.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası ihalesi yarın!

RTÜK İstanbul Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası ihalesi 24 Ocak'ta!

RTÜK İstanbul Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İkmal İşi ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu bugün açık artırma ile yarın satışa çıkaracak. Açık artırma saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile yarın satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel projede kura işlemleri TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda bugün saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

İstanbul Borsa binası Haberi

İstanbul Borsa binası



Kapalı alanı 27.500 m2 olan yeni binaya 60 milyon dolar harcandı. Modern binada yüzme havuzu, tenis kortu, restaurant, pastane, banka şubeleri, bar, voleybol ve basketbol sahaları, kuru temizleme otopark, seyahat acentası ile alışveriş merkezi bulunuyor.


Borsa yeni binasında 


Borsa'nın İstinye'deki binası hizmete açan Başbakan Tansu Çiller küçük, orta ve büyük işletmeleri borsaya davet etti. Çiller, ''PTT'nin T'si burada satılacak'' dedi.


    Uzun yıllar Tophane'de hizmet veren İstanbul Menkul Kıymetler Borsası dün, İstinye'deki modern binasına taşındı. Borsanın İstinye'deki yeni binası Başbakan Tansu Çiller ile İMKB Başkanı Tuncay Artun tarafından hizmete açıldı. Çiller, yaptığı konuşmasında küçük, orta ve büyük işletmeleri borsaya davet...