05 / 05 / 2024

istanbul boulevardi

istanbul boulevardi

Lansmanının 25 Aralık Salı günü gerçekleşeceği boulevardi İstanbul projesinde toplam 1000 adet konut yer alıyor. Libadiye Boulevardi'de ilk etap teslimleri Aralık 2014'te gerçekleşecek...

Emaar Türkiye Libadiye'de 250 bin dolar! 2016'da teslim edilecek!

Toplam 700 bin metrekareli inşaat alanına sahip olan Boulevardi İstanbul Evleri'nde konut, rezidans, AVMi ofis ve otel bulunuyor. Projede fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor...

Boulevardi Çamlıca'da fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor!

Toplam 100 adet restaurantın yer aldığı Boulevardi İstanbul projesinde 400 adet dükkan bulunuyor Projede teslimlerin 2014 yılında gerçekleşmesi planlanıyor...

www.boulevardi.com.tr internet sitesi açıldı!

1+1'den 5+1'e kadar farklı tiplerin yer aldığı Boulevardi İstanbul Evleri'nin internet sitesi açıldı...

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Martı İstanbul Hotel'de Kurban Bayramı!

Benzersiz tasarımı ile şehrin kalbinde yer alan Martı Istanbul Hotel, sunduğu özel hizmetlerle Kurban Bayramı’nda da İstanbul’un buluşma noktası olacak.Hotel, seçkin konuklarına özel bir bayram paketi hazırladı.

İstanbul EDITION’a ‘En İyi Lüks Otel Ödülü’ verildi!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

Martı İstanbul Hotel İKSV’nin Resmi Konaklama Sponsoru oldu!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

istanbul boulevardi Haberi

istanbul boulevardi

Lansmanının 25 Aralık Salı günü yapılacağı Boulevardi İstanbul projesi Emaar İnşaat tarafından Libadiye'de hayata geçiriliyor.73 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Boulevardi İstanbul Evleri'nde 1000 adet konut yer alıyor. İstanbul Boulevardi'de ilk etap teslimler 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Avrupa'nın ve Dünya'nın en iyi Karma Mimari Projesi Ödüllerine layık görülen Emaar Boulevardi İstanbul'da konutlar, ofisler, eğlence merkezleri, rezidans, otel yer alıyor. 1+0'dan 5+1'e konut tiplerinin yer aldığı Boulevardi İstanbul Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 35 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.


250 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan İstanbul Boulevardi Evleri'nde yer alan otel odaları 40 metrekare olarak belirlendi. Emaar Türkiye'de ilk 10 kat otel, 10. kattan yukarısı ile rezidans olarak tasarlandı. Boulevardi İstanbul Libadiye'de hayvanat bahçesi, hipermarket, sinema salonu ve 29 dönümlük açık alanda...