09 / 05 / 2024

istanbul Brooklyn Life projesi

istanbul Brooklyn Life projesi

En değerli kentsel dönüşüm alanlarından Fikirtepe’de Brooklyn rüzgarı esiyor. Brooklyn Park projesi ile Anadolu yakasının kalbi Fikirtepe’yi emsalsiz bir konforla tanıştıran Pana Yapı, ayrıcalıklı serisine Brooklyn Life ile devam ediyor.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 540 bin TL'ye!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataollah Hematizadeh ve Hamidreza Goudarzi ortaklığında kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 385 bin TL'den başlıyor!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nın Ümraniye semtinde hayata geçirilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2021 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Chadi El Ahmad ve Soufiane Hamoudan tarafından kuruldu.

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi açıldı!

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Tic.Ltd.Şti.İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Melih Mahmutoğlu da Fikirtepe mağduru oldu!

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Brooklyn Life'ın temeli atıldı!

Pana Yapı, yatırımcıları ve ev sahibi olmak isteyenleri buluşturduğu Brooklyn serisinde yer alan projelerinin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pana Yapı, genç ve dinamik şehirli konseptiyle şehre yeni bir soluk getirecek Brooklyn Life projesinin de temelini attı.

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Evleri nerede?

Pana Yapı imzası taşıyan L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi, 431 daire ve 14 adet ticari birimden oluşuyor. Peki, Brooklyn Life Evleri nerede?

istanbul Brooklyn Life projesi Haberi

istanbul Brooklyn Life projesi

İstanbul’un yatırım değeri en yüksek bölgelerinden Kadıköy’de ‘Brooklyn’ zincirlerinden biri olan toplam 431 konut ve 16 ticari üniteden meydana gelen Brooklyn Life projesine yoğun ilgi devam ediyor.  Ön talep toplama sürecinin devam ettiği ve özellikle 2+1 dairelerin yoğun talep gördüğü Brooklyn Life’a en çok ilgi ise evlilik hazırlığı yapanlar, yeni evli çiftler ve tek çocuklu ailelerden geliyor.


Pana Yapı’nın Fikirtepe bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı projeden biri olan ve 8 bin m² arsa alanı üzerine inşa edilen Brooklyn Life, 3 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çekiyor. Proje; açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası, çocuk kulübü gibi sosyal donatıları bünyesinde barındırıyor.


Metrobüs ve metroya yürüme mesafesinde, Marmaray bağlantısı ile Kartal veya Taksim’e yarım saat uzaklıkta, yapımı...