16 / 05 / 2024

istanbul bulvar caddesi

istanbul bulvar caddesi

Bulvar İstanbul ticari alan satışları başlıyor.Bulvar İstanbul Cadde'de, 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek cale ve kreş bulunuyor.

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Mavias Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mavias Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Melda As Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beşiktaş, Cıhannuma Mahallesi, Barbaros Bulvarı Caddesi' nde kuruldu.

Vadi İstanbul Bulvar'da sona gelindi!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının İstanbul Ayazağa'da hayata geçirdiği Vadistanbul projesinin, ofis. alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı.

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Vadi İstanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Serbest tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58 Bulvar Caddesi'nde kuruldu.

2004 yılında Bağdat Caddesi, Champs-Elysees Bulvarı'na benzeyecekmiş!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı Bağdat Caddesi'ni Paris'in Champs-Elysees Bulvarı'na benzetecek, 6.5 kilometrelik, düzenleme projesi 2004 yılında sona erecekmiş ve 5 şeritli cadde 3 şeride düşürülecekmiş.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Vadi İstanbul Bulvar'da satışlar sürüyor!

SOCAR,Maslak’taki ofisini Vadi stanbul Bulvar’a taşıma kararı aldı. 19bin metrekarelik ofis alanı için 75 milyon dolar ödeyen şirket,2016 yılının Mart ayında yeni yerine taşınacak. S

Özçarboğa İnşaat Oto Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özçarboğa İnşaat Oto Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi, Eğemen Çarboğa tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta Zeytinburnu, Yeşiltepe Mahallesi, 58. Bulvar Caddesi, G1 Sokak'ta kuruldu.

Vadi İstanbul Bulvar'da metrekaresi 4 bin dolar!

İSTANBUL yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı ıyeni bir yaşam merkezi olacak...

istanbul bulvar caddesi Haberi

istanbul bulvar caddesi


3 etaptan meydana gelen Bulvar İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Bulvar İstanbul ticari alan satışları başlıyor.


Özkar ile Özülke tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul'da toplam 1.555 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 125 metrekareden başlıyor. 


Bulvar İstanbul'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlak Konut projeleri içinde en yüksek satışı yakalayan Bulvar İstanbul projesinin bu süre içinde yatırımcısına kazandırıyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Öznur...