28 / 04 / 2024

Vadi İstanbul Bulvar'da metrekaresi 4 bin dolar!

Vadi İstanbul Bulvar'da metrekaresi 4 bin dolar!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul Bulvar

İSTANBUL yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı ıyeni bir yaşam merkezi olacak...



İnşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un Bulvar etabındaki ofisler, iş dünyasının ilgi odağı oldu. Satışların hızla devam ettiği projede ofisler ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. Teslim tarihi ise Haziran 2016 olarak planlanıyor 


Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un Teras etabında yaşam başlarken ayrıca hemen teslim son dairelerin satışına devam ediliyor. Projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına ise uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor. 


Türk inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 610 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, "Bulvar" etabında da bağımsız ofisler ve ofis blokları hızla sahiplerini buluyor. Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, lanse edildiği 2014 Şubat ayından bugüne dek ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı oldu. Kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelecek. Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un içinde A sınıfı ayrıcalıklara sahip yeni bir iş ve yaşam merkezi olarak konumlanıyor. Satışların hızla devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da ofisler ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. Bulvar etabının teslim tarihi ise Haziran 2016 olarak planlanıyor. 


MASLAK'IN DEVAMI NİTELİĞİNDE 

Vadistanbul'un kalbi konumundaki "Bulvar" etabı bünyesinde; yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve 5 yıldızlı otel barındırıyor. Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı ise konut, ofis alanları ve AVM'nin devamından oluşuyor. Evyap Holding'e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, inşa edildiği bölgenin tüm çehresini değiştirecek ve şehre yeni bir yaşam merkezi kazandıracak. Maslak'm devamı niteliğinde planlanan ve Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili eşsiz bir alan içinde yer alıyor. Proje içerisinden geçen 2,4 km'lik Sadabad Deresi Sarıyer'den pompalanan İstanbul Boğazı'nın temiz sularını Haliç'e taşıyor. Vadistanbul'u boydan boya takip eden Sadabad Deresi'nin çevresinde oluşturulacak yaşam alanları da projeye büyük değer kazandıracak. İstanbul'un üç çevreyolu bağlantılarının kesiştiği noktada yükselen Vadistanbul, şehrin en hızlı gelişen bölgesinin merkezinde bulunarak, ulaşım açısından da büyük avantajkazandırıvor. 


Ünlü mimarların imzasını taşıyor 

İSTANBUL'UN kuzeyindeki Belgrad Ormanı ile şehrin merkezİ olarak nitelendirilen Maslak'ı birleştiren Vadistanbul, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile  Amerika'nın dünyaca unlu projelerine imza atmış SOM Archıtecture tarafından tasarlandı. 


Takvim


projeye sor



Geri Dön