04 / 10 / 2024

İstanbul Büyükada arsa fiyatları nasıldı

İstanbul Büyükada arsa fiyatları nasıldı

İstanbul Büyükada'da bulunan bir arsa 1953 yılında metrekaresi 7 liradan satışa çıkarılmış. Büyükada'daki 4 bin 542 metrekare büyüklüğündeki arsa için 31 bin 794 lira istenmiş... Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi.

İBB'den büyük fırsat: İstanbul’un 3 ilçesinde konut imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa, Kağıthane ve Eyüpsultan’da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsaların satış ihalesi 16 Ekim’de yapılacak.

1931'de Büyükada'da sekiz taksitle satılık emlak!

1931 yılında Emlak ve Eytam Bankası Umum Müdürlüğü'nden Büyükada'da sekiz sene taksitle emlak satılıkmış.

Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'da konut ve ticari alan imarlı 2 arsa satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane ve Pendik’te yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 11 Eylül’de gerçekleşecek.

1942 yılında Büyükada'da 35 bin liraya satılık iki köşk!

1942 yılında Büyükada'da 35 bin liraya iki köşkün satışı için ilan verilmiş.  İki köşk de Nizam Caddesi'nde yer alıyormuş.

Çatalca'daki sosyal tesis alanları ile Büyükada'daki 2 adet dükkan ve konut kiraya veriliyor! 

Adalar Belediyesi, Büyükada'daki 2 adet dükkan ile 1 adet konutu, Çatalca Belediyesi de sosyal tesis alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu ve Pendik'teki imarlı 2 arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Beyoğlu ve Pendik'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 10 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

1941'de Adalar'a yeni imar planı! Büyükada'ya dalgakıran projesi için start verilmiş

1941 yılında Büyükada'nın güzelleştirilmesi için yeni imar planı hazırlanmış. Hazırlanan planda dalgakıran projesine yer verilmiş.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

İstanbul Büyükada arsa fiyatları nasıldı Haberi

İstanbul Büyükada arsa fiyatları nasıldı

Büyükada'da bulunan 4 bin 542 metrekare arsa, 1953 yılında metrekaresi 7 liradan 31 bin 794 liraya satışa çıkarılmış. Büyükada'da satılık arsanın bedeli, o dönem 694 Reşat Altını'na denk geliyormuş...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberine göre: Büyükada'da metrekaresi 7 liradan satılacak arsa, Büyükada Maden Mahallesi Ayanikola Sokak'ta denize manzarasına hakim bir noktadaymış...


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...