21 / 05 / 2024

istanbul caddesi cephe yenileme

istanbul caddesi cephe yenileme

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına kent merkezinden sonra kent girişlerindeki ana arterlerde de devam eden Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin kent meydanından girişte ana yola cepheli binalardaki görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi'nde uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Proje dahilinde düzensiz yapılaşma ortadan kaldırılacak. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin İstanbul’dan gelişte vitrini olan İstanbul Caddesi’ni modern bir görünüme kavuşturacak dönüşümün fitilini ateşledi.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Osmangazi Hisar İçi'nde tarihsel dönüşüm başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, “Yaşayan Tarih Hisar İçi” projesinin ilk ayağı olan Oruçbey Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tarihi bölgede diğer kurumlarla ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında elektrik ve telefon kabloları yer altına al

Nilüfer Özlüce'de cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak!

Nilüfer Belediyesi’nin hazırladığı yeni projeyle Özlüce Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki işletmeler, cephe sağlıklaştırması yapacak. 

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Kırşehir'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kırşehir BelediyesiCacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi'ndeki binalarda cephe iyileştirme çalışması başlattı.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

istanbul caddesi cephe yenileme Haberi

istanbul caddesi cephe yenileme


Atatürk Caddesi ile başlayıp, Cumhuriyet Caddesi, Altıparmak Caddesi, eski sebze hali yanında Ankara yoluna cepheli binalar, Mehmet Akif Mahallesi’nde çevre yoluna cepheli biralarda yapılan cephe sağlıklaştırma çalışmalarını İstanbul Caddesi’nde de Ovaakça Mahallesi’nde sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’ndeki ikinci etap çalışmalarını Kent Meydanı’ndan girişte yola cepheli binalarda başlattı. İnşaatı devam eden Kent Meydanı – Terminal Hattı projesi kapsamında yapılacak 9 üst geçit ile farklı bir görüntü kazanacak İstanbul Caddesi, cephe sağlıklaştırma çalışmasıyla daha estetik bir görüntüye bürünecek.


Hedef; kalite kenti Bursa

Genç Osman üstgeçidinin hemen yanındaki adada başlatılan cephe sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘kalite kenti Bursa’ hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı. İstanbul Caddesi’nde raylı sistemle birlikte tamamen bir dönüşüm yaşanacağını hatırlatan Başkan Altepe, “Kentimizin tüm girişlerindeki...