03 / 05 / 2024

İstanbul Çadırı MIPIM

İstanbul Çadırı MIPIM

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye sunuldu. 

Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şamil Şen, olası İstanbul depremini değerlendirdi. Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

İstanbul Çadırı MIPIM 2019'da görücüye çıktı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye sunuldu. 

Emlak Konut GYO MIPIM 2018'de yatırım fırsatlarını anlattı!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı’nda yerini alan Emlak Konut GYO, yabancı yatırımcılarla buluştu.

Dap Yapı Çadır Günleri fiyat listesi!

İstanbul Ümraniye'de Meydan AVM'de kurulan Dap Yapı Çadır Günleri fiyat listesi 297 bin TL'den başlıyor. Çadır'da yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor.

Dap Yapı Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap İndirim Çadırı, İstanbul Ümraniye'de Meydan AVM'de yer alıyor. Çadır, 09:00 - 21:00 saatleri arasında açık...

MIPIM'de 685 metrekarelik İstanbul çadırı kuruldu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM dün açıldı. 90 ülkenin yer aldığı fuarda stant açan 2 bin 600 firma stand açarken binden fazla proje tanıtıldı. Fuarda 685 metrekarelik İstanbul çadırı da büyük ilgi gördü.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

MIPIM fuarı kapılarını salı günü açıyor!

Fransa’da düzenlenen MIPIM fuarı, Salı günü kapılarını açıyor. İstanbul Çadırı bu yıl 600 metrekareye çıktı. Fuara firmaların yanı sıra belediyeler damga vuracak. Türkiye’deki yatırım fırsatları ve potansiyeli anlatılacak

Yenikapı Miting Alanı’na Etkinlik Çadırı inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

Kahramanmaraş çadır kentte suriyeli çocuklara anaokulu yapıldı!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak aileleriyle Türkiye'ye sığınan Suriyeli çocukların eğitimi için Kahramanmaraş'taki çadır kentte anaokulu oluşturuldu.

Türkiye’de 261 bin 326 Suriyeli çadır kentlerde yaşıyor!

Türkiye’de 10 ilde kurulan 25 çadır ve konteyner kentte 261 bin 326 Suriyeli barınıyor. Ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'e sığınan Suriyelile gereken ev ortamı çadır ve konteyner kentlerde sağlanıyor.

İstanbul Çadırı MIPIM Haberi

İstanbul Çadırı MIPIM

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye sunuldu. 

Milliyet Gazetesi yazarlarından Serkan Arman bugünkü köşesinde ''İstanbul’un cazibesi bu çadırı uçuracak'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Serkan Arman'ın yazısı... 

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye çıktı. İstanbul; Londra ve Paris çadırları arasında yine en cazip şehir olarak konumlandı.

Fransız Rivierası’nda gözler İstanbul’da. 100 ülkeden gayrimenkulcü ve yatırımcıları bir araya getiren ünlü MIPIM Fuarı dün Cannes’da kapılarını açtı. Cannes sahilinde İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) kurduğu 685 metrekarelik İstanbul Çadırı, bu yıl 5’inci kez Londra ve Paris çadırlarının arasında yer alıyor.

Fuarda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 2050 itibariyle dünya nüfusunun 3’te 2’sinin şehirlerde yaşayacağına dikkat çekerek, “Gayrimenkul sektörü önemini...