04 / 05 / 2024

İstanbul cep otogarı nerede

İstanbul cep otogarı nerede

İstanbul’daki iki büyük otogarın yerine yapılacak ‘cep otogar’ların 5’inin proje çalışması sürerken, tamamlanan Alibeyköy Otogarı günde 50 bin yolcuya hizmet veriyor. Harem’e ise dönme dolap ‘İstanbul Eye’ projesinin yapılması bekleniyor

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

Konut sitesi aidatları cep yakıyor! Zam oranı yüzde 100’ü aştı!

Konut sitesi aidatları adeta cep yakıyor. Son bir senede mega kent İstanbul’da aidatlar ortalama yüzde 77 oranında artarken, birçok ilçede ise zam oranı yüzde 100’ü aştı. 

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da aidatlar cep yakıyor!

İstanbul’da site sakinlerinin ödediği aidatlar cep yakıyor. Aidat ücretleri geçtiğimiz yıla göre yüzde 12 arttı. Bazı konut projelerinde aidatlar 3 bin 500 TL'lere kadar çıkıyor. 

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Büyük İstanbul Otogarı’nda kiralar 5 bin ile 15 bin TL arasında!

Büyük İstanbul Otogarı’nı 9 Eylül 2019’da İBB devraldı. Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, otogardaki kiralara ilişkin konuştu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

İBB: İstanbul Otogarı'nda İSPARK davası reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin, 15 Temmuz Şehitler Otogarı otoparklarının İSPARK AŞ. tarafından işletilmesi yönündeki kararına karşı eski işletmeciler tarafından açılan dava, idare mahkemesi tarafından reddedildi. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yeniden inşa edilecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın bir kısmı çöktü. Çökme yaşanan bir kilometrelik bölüm sökülerek yeniden inşa edilecek.

İstanbul cep otogarı nerede Haberi

İstanbul cep otogarı nerede

İstanbul’daki iki büyük otogarın yerine yapılacak ‘cep otogar’ların 5’inin proje çalışması sürerken, tamamlanan Alibeyköy Otogarı günde 50 bin yolcuya hizmet veriyor. Harem’e ise dönme dolap ‘İstanbul Eye’ projesinin yapılması bekleniyor


İstanbul’un 2 otogarı Harem ve esenler’deki Büyük İstanbul Otogarı’nın gelecekleri tartışma konusu. Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Harem ve Büyük İstanbul Otogarı’nın kapatılıp yerine 6 tane cep otogarı yapılacağını açıklamıştı. 3 Avrupa 3 de Anadolu yakasına yapılması planlanan cep otoparklarından ilki Alibeyköy’de açıldı. İSPARK tarafından işletilen cep otogarı günde 50 bin yolcuya hizmet veriyor. Cep otogarlarında çocuk Oyun parkı, sosyal donatı alanları, otopark, alternatif ulaşım imkanları ve dijital takip ekranları bulunuyor. 30 dakika ücretsiz otopark hizmeti de veren Alibeyköy cep otogarı dışında Sultangazi, Avcılar, Ümraniye, Tuzla ve Ataşehir’e de...