14 / 05 / 2024

İstanbul Çevre Peyzaj kimin

İstanbul Çevre Peyzaj kimin

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yalçınkaya tarafından kuruldu...

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Milli Emlak Tuzla'da ticaret imarlı arsa satacak!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tuzla Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 8 taksitle KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te yer alan ticaret alanı imarlı gayrimenkulü satışa çıkardı.

Milli Emlak İstanbul'da ticaret ve konut imarlı 7 arsa satacak! Mega kentte 8 taksitle KDV'den muaf arsalar! 

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'daki 7 adet arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Milli Emlak, İstanbul'da imarlı iki arsa satacak! Mega kentte hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Sancaktepe ve Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Olası İstanbul depreminde yaklaşık 90 bin konut yıkımla karşı karşıya!

Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin 2023 İstanbul Çevre Durum Raporu’nda İstanbul’un en önemli sorunlarına değinildi. 

İstanbul'da 3 adet arsa 8 taksitle satılıyor! 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi, İstanbul'un 3 ilçesinde yer alan 3 adet arsayı 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Milli Emlak İstanbul'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak...

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

İstanbul'da 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut ve arsa sahibi olabilirsiniz! Resmen açıklandı, kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Fatih, Kağıthane ve Küçükçekmece ilçelerinde yer alan 2 arsayı ve 4 konutu satılıyor. İşte fiyatları...

Milli Emlak'tan İstanbul Fatih'te satılık dükkan fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da konut alanı imarlı arsa satışa çıktı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Kartal'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsa 723,90 metrekare alana sahip.

İstanbul Çevre Peyzaj kimin Haberi

İstanbul Çevre Peyzaj kimin

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yalçınkaya tarafından kuruldu.

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. A-PEYZAJ -Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak,yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım,satımı,ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak,hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek.Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları,çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. Fide,fidan,tohum,yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak.Toprak alım-satımını yapmak. Her türlü çiçek ve çiçekçilik ürünlerinin,bitkilerinin,toprağının üretimi alımı satımı ithal ve ihracatını yapmak.Bahçe ve çevre düzenlemesi yapmak ve bununla ilgili alet ve araçların üretimini yapmak.Alım...