18 / 05 / 2024

istanbul çevresi tatil yöreleri

istanbul çevresi tatil yöreleri

TurkHealthTourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök, Türkiye’ye gelen yabancı turistlerin İstanbul’a yakın olan yerlerdeki tatil beldelerini keşfettiğini, tesislerdeki doluluk oranının çok önemli ölçüde arttığını açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında beklenen büyük İstanbul depremi de tedirginliğe neden oldu. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

2023 okullar 13 Şubata kadar tatil mi? 7 Şubat İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?

Okullar yarın tatil mi? 2023 okullar 13 Şubat’a kadar tatil mi soruları merakla soruluyor. İşte bu konuya dair detaylar!

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

İstanbul’da okullar tatil mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Okullar ne zaman açılacak?

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle valilik okullarla ilgili flaş bir karara imza attı. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle merak edilen, ‘’İstanbul’da okullar tatil mi?’’ sorusuyla ilgili net kararı verdi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Celal Şengör: Kanal İstanbul'un çevresi yapılaştırılırsa facia olur!

Gazeteci Fatih Altaylı, Kanal İstanbul konusunu Prof. Celal Şengör’e sordu. Şengör, "Kanal çevresi yapılaştırılırsa işte o zaman facia olur" dedi...

Öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı!

Emlakjet Öğrenci Kiralık Daire Piyasası analizini yayınladı. Analize göre, öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı..

Global Star Tatil Seyahat Turizm İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Global Star Tatil Seyahat Turizm İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Seda Cansız Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde açıldı.

İstanbul'da okullar yarın da tatil!

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle yarın anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri tatil edildi. Engelli ve hamile kamu personeli de izinli sayılacak.

İstanbul'da okullar yarın tatil, ulaşım kilit!

İstanbul Valiliği, kentte şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle yarın okulları tatil etti. Kar yağışının akşam saatlerinde tipiye dönüşmesi, ulaşımda ciddi aksamalara neden oldu. İşte ayrıntılar...

Royal Plus'tan daire alan öğretmenlere Ramada İstanbul'da tatil imkanı!

Royal Plus Konutları'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi var. Projeden 24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında ev alan tüm öğretmenler yarıyıl tatilini Ramada İstanbul Asia'da geçirme imkanı bulacak...

Yabancı turistler İstanbul civarındaki tatil yörelerine akın etti!

TurkHealthTourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök, Türkiye’ye gelen yabancı turistlerin İstanbul’a yakın olan yerlerdeki tatil beldelerini keşfettiğini, tesislerdeki doluluk oranının çok önemli ölçüde arttığını açıkladı.

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

istanbul çevresi tatil yöreleri Haberi

istanbul çevresi tatil yöreleri

İstanbul’a yakın yerlerden en çok Kartepe, Yuvacık, Yalova, Sapanca ve Ağva gibi doğal güzellikleri ile öne çıkan yerlerin tercih edildiğini belirten Acıkök, yaz döneminde sağlık ve tıbbi operasyon amacıyla Türkiye’ye gelen yabancı turistlerin İstanbul’un yanı sıra yakın yerlerdeki tatil yerlerine ilgilerini artırdıklarını söyledi.



Sağlık turizminde Türkiye’nin özellikle son 5 yılda önemli mesafeler kat ettiğinin altını çizenAcıkök şunları söyledi:


“Türkiye sağlık operasyonlarında tercih edilir ülke konumuna gelirken aynı zamanda tatil cenneti olma yönünü çok iyi kullandı. Yabancı turistler artık Türkiye’ye gelirken tatil programlarını uzun tutuyorlar. İstanbul’da sağlık tedavilerini ve tıbbi operasyonlarını tamamlayan yabancı hastalar Türkiye’deki kalan vakitlerini Kartepe, Yuvacık, Maşukiye, Yalova, Kefken, Kerpe ve Sapanca gibitatil merkezlerinde değerlendirmeyi tercih ediyor. Bu açıdan yabancı turistlerin bu nadide yerleri keşfettiğini ve ilgilerini bu noktalara...