05 / 05 / 2024

İstanbul Cup

İstanbul Cup

2007 yılında Garanti Koza bünyesinde kurulan İstanbul Cup, İngiltere'deki Wimbledon'u örnek alarak Yeşilköy'e 35 milyon dolarlık bir tenis köyü kuracakmış. Projede 33 adet tenis kortu ve sporcu oteli de bulunacakmış.

Açılışı Wozniacki yapacak!

TEB BNP Paribas İstanbul Cup yarın başlayacak. Turnuvada mücadele edecek tenisçilerden Danimarkalı Wozniacki bugün Esma Sultan Yalısında Türk tenisçi İpek Soylu ile bir gösteri maçı yaparak açılışı yapacak.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

MESA Golf Cup Turnuvası sona erdi!

Kemer Country Golf Kulübü’nde iş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerinin katıldığı MESA Golf Cup Turnuvası, dün yapılan müsabakalarla sona erdi.

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

ConCept Yapı, Bodrum Cup’ın sponsoru oldu!

Bodrum’da en özgün projelere imza atan ConCept Yapı, bu yıl 28.si düzenlenen The Bodrum Cup’ın Gümüşlük etabının ve fotoğraf yarışmasının sponsoru oldu.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Nurol GYO bu yıl yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yelken yarışları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Nurol GYO Samim Hatipoğlu, İstanbul’a sadece konut anlamında değil, sosyal anlamda da değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

Nurol GYO, 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

İstanbul’a değer katan projeler kazandıran Nurol GYO, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin katılımıyla düzenlenen 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nın ana sponsorluğunu üstlendi.

2007 yılında İstanbul'a 35 milyon dolarlık tenis köyü!

2007 yılında Garanti Koza bünyesinde kurulan İstanbul Cup, İngiltere'deki Wimbledon'u örnek alarak Yeşilköy'e 35 milyon dolarlık bir tenis köyü kuracakmış. Projede 33 adet tenis kortu ve sporcu oteli de bulunacakmış.

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Folkart İzmir Cup'a sponsor oldu!

İzmir, bu yılki İzmir Cup Tenis Turnuvası’na iddialı hazırlanıyor. Folkart’ın ana sponsorluğunda ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 19-27 Eylül tarihleri arasında 8. kez düzenlenecek turnuvada tenis severleri büyük sürprizler bekliyor.

İstanbul Cup Haberi

İstanbul Cup



İstanbul'a 35 milyon dolara Wimbledon gibi tenis köyü


Garanti Koza bünyesinde kurulan İstanbul Cup, dünyanın en önemli tenis etkinliği olan Wimbledon'u örnek alarak İstanbul Yeşilköy'e 35 milyon dolarlık bir tenis köyü kuruyor.


33 kortun yer alacağı ve 2009'da tamamlanması planlanan tenis köyünde sporculara özel bir de otel bulunacak.


    İNGİLTERE'deki dünyaca ünlü tenis arenası Wimbledon'ın bir benzeri İstanbul Cup şirketi tarafından Türkiye'de yapılacak. Toplam 35 milyon dolara mal olacak projede 33 adet tenis kortu ve sporcu oteli bulunuyor. Bunun yanında proje kapsamında, 10 bin izleyici kapasiteli üstü açılıp kapanabilen ve yaz, kış tenis sporu için kullanılabilecek büyük bir tenis kortu...