02 / 05 / 2024

İstanbul DASK fiyatları 2017

İstanbul DASK fiyatları 2017

DASK sigortasının, konutlar için her sene yapılması gerekiyor. Sigorta bedeli, şehirden şehire değişkenlik gösterebiliyor. Peki, İstanbul DASK fiyatları 2017 ne kadar?

DASK fiyatları 2022 ne kadar oldu?

Devlet tarafından sunulan bir güvence olan Zorunlu Deprem Sigortası, konut ve işyeri kiralama ve satışlarında isteniyor. DASK fiyatlarının 2022'de ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, DASK fiyatları 2022 ne kadar oldu?

DASK fiyatları 2021!

Türkiye, deprem kuşağında bulunduğu için DASK çok büyük önem arz ediyor. Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerini koruyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? İşte 2021 DASK fiyatları...

DASK 2020 fiyatları ne kadar?

Türkiye, deprem kuşağında bulunduğu için DASK çok büyük önem arz ediyor. Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerine koruma sağlıyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? İşte 2020 DASK fiyatları...

DASK fiyatları 2020!

Zorunlu Deprem Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde değişiklik yapıldı. DASK teminat tutarı belirlendi. İşte DASK fiyatları 2020...

DASK fiyatları 2018!

DASK zorunlu deprem sigortası demektir. Konutlar için yapılması zorunlu olan DASK sigortası için yıllık belli bir oranda prim ödemesi yapılıyor. Peki, DASK fiyatları 2018 ne kadar olacak?

İstanbul DASK fiyatları 2017!

DASK sigortasının, konutlar için her sene yapılması gerekiyor. Sigorta bedeli, şehirden şehire değişkenlik gösterebiliyor. Peki, İstanbul DASK fiyatları 2017 ne kadar?

DASK 2017 fiyatları!

DASK sigortası, konutlar için yapılması zorunlu olan sigorta oluyor. Peki, deprem sigortası fiyatları ne kadar? DASK 2017 fiyatları açıklandı mı? DASK fiyatları değişti mi?

DASK fiyatları değişir mi?

DASK, zorunlu deprem sigortası oluyor. DASK sigortasının mesken ve işyeri gibi yapılar için yapılması zorunlu oluyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? DASK fiyatları değişir mi?

DASK fiyatları 2015!

Zorunlu deprem sigortası ya da diğer ifadeyle DASK, yaptırılması mecburi bir sigorta türü olarak karşımıza çıkıyor. DASK fiyatları her yıl yeniden belirleniyor. İşte, DASK fiyatları 2015!

Atakent Tema İstanbul'da fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor!

Toplamda 3 bin 614 adet konuttan meydana gelen Atakent Tema İstanbul projesinde fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul daire fiyatları!

Teknik Yapı Evora İstanbul daire fiyatları 101 bin 700 liradan başlayarak değişiyor. Tuzla'da yer alan Evora İstanbul Evleri'nde 4 bin 304 adet konut yer alıyor...

Prestij Park İstanbul'da fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Prestij Park İstanbul projesinde toplamda 2 bin 392 adet daire yer alıyor. Prestij Park İstanbul projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Sancaktepe fiyatları!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe' de inşa edilen Resim İstanbul Sancaktepe fiyatları 207 bin 855 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

İstanbul DASK fiyatları 2017 Haberi

İstanbul DASK fiyatları 2017

Zorunlu deprem sigortası (DASK), konutlar için yapılması zorunlu olan bir sigorta olarak karşımıza çıkıyor. DASK'ın sunduğu imkanlardan yararlanabilmek için sigorta bedelinin her sene ödenerek poliçenin yenilenmiş olması gerekiyor.


DASK, depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan neden olacağı maddi zararları, poliçenizde belirtilmiş limitler dahilinde nakit olarak karşılıyor.


DASK bedeli nasıl belirlenir?

DASK prim tutarı Zorunlu Deprem Sigortası Tarife ve Talimatı ile tespit ediliyor. Prim tutarını hesaplamak için öncelikle deprem sonrasında alabileceğiniz en yüksek limiti belirleyen sigorta bedelinin (teminat tutarı) bulunması gerekiyor.


Teminat tutarı, tarife fiyatı ile çarpıldığında prim tutarı da hesaplanmış oluyor. 5 risk bölgesi ve 3 farklı yapı tarzına göre belirlenmiş 15 tarife fiyatı bulunur:


Çelik, betonarme ve karkas yapılar: I. Bölge 2.20; II. Bölge 1.55; III....