05 / 05 / 2024

İstanbul Defterdarlığı ihaleler

İstanbul Defterdarlığı ihaleler

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa konu taşınmazlar içerisinde; arsa ve daireler yer alıyor.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 28.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca, Beylikdüzü ve Eyüpsultan İlçesi'nde yer alan 5 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

İstanbul Defterdarlığı'ndan Çatalca'da 12,6 milyon TL'ye satılık tarla!

İstanbul Defterdarlığı İstanbul Çatalca Muratbey'de yer alan 19 bin 500 metrekarelik tarlayı 12 milyon 675 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı...

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 11 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Çatalca, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçelievler ve Eyüpsultan'da yer alan 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı tarafından Çatalca ve Beylikdüzü'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy ve Ümraniye'de yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 15 milyon 52 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 54.8 milyona satılık 31 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı İstanbul'daki 31 adet gayrimenkulü toplam 54 milyon 840 bin 497 TL bedelle satışa çıkarıyor...

İstanbul Defterdarlığı Kadıköy'deki 6 gayrimenkulü satıyor!

İstanbul Defterdarlığı 26 Mart'ta Kadıköy'de yer alan 6 gayrimenkulü toplam 20 milyon 249 bin 500 TL'ye satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 24.2 milyona satılık 11 gayrimenkul!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı tarafından 11 gayrimenkul toplam bedeli 24 milyon 260 bin 353 TL bedelle satışa çıkarıldı...

İstanbul Defterdarlığı Ocak'ta 7 gayrimenkulü satamadı!

İstanbul Defterdarlığı'nın Ocak 2018 tarihinde satışa çıkardığı 11 gayrimenkulden 7 tanesi satılamadı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 10.7 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı, İstanbul'un 5 ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulü toplam 10 milyon 796 bin TL'ye satıyor. 

İstanbul Defterdarlığı, Beyoğlu'ndaki 5 gayrimenkulü satıyor!

Beyoğlu'nda yer alan ve toplam satış bedeli 4 milyon 380 bin TL olan 5 adet gayrimenkul, İstanbul Defterdarlığı tarafından satışa çıkarılıyor. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan Suadiye'de 7.9 milyona satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı, Kadıköy'e bağlı Suadiye bölgesinde yer alan 316,50 metrekarelik arsayı 7 milyon 912 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı ihaleler Haberi

İstanbul Defterdarlığı ihaleler

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı;  Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Arnavutköy, Beşiktaş, Kağıthane Şişli ve Fatih İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 11 adet taşınmazı satışa çıkardı. Satışa konu taşınmazlar içerisinde arsa ve daireler bulunuyor. 


Taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile ihale edilecek.  Taşınmazların ihalesi 25 Ağustos 2015 Salı günü saat 10:00 ile 15:00 arasında ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin;


a)Bu iş için yatırdığınız geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu, Geçici teminat mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27. maddesi bu kanun uyarınca yayınlanmış D.İ. Genelgelerinde belirtilen şartları (süresiz ve limit içi olarak düzenlenecek,işin özelliği belirtilecek,  banka teyit yazısı ile birlikte getirilecektir ) taşıması gerekmektedir.


b)Gerçek kişilerin tasdikli (T.C. kimlik numarasını içeren)Nüfus...