30 / 04 / 2024

istanbul deniz otobüsleri tarife

istanbul deniz otobüsleri tarife

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı'nda bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için 25 - 30 Temmuz arasında sefer sayılarını artıracak.

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Ulaşımda ücretsiz kart engeli: Özel halk otobüsleri ücretsiz ulaşım için sınır koydu! Artık bu günler ücretli olacak

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişilerle ilgili sınırlama getirdi. Buna göre; ücretsiz kart kullananlar ayın sadece ilk 4 günü araçlara kabul edilecek. 

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi bugün Fatih'te 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Fatih Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İDO’dan ''sefer iptali'' açıklaması!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş. iç hat seferlerini durdurma kararı aldı. İDO’dan yapılan açıklamada iptal gerekçeleri dev projeler olarak gösterildi.

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği akskıya çıkarıldı..

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi bugün Beyoğlu’nda 6 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kartal Deniz Otobüsü İskelesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kartal Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Tuzla Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Tuzla “Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

istanbul deniz otobüsleri tarife Haberi

istanbul deniz otobüsleri tarife

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı'nı da kapsayacak şekilde 25-30 Temmuz tarihlerinde geçerli olacak özel tarife hazırladı. 


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için, belirtilen tarihlerde yaklaşık 3 bin 500 sefer gerçekleştirerek 3 milyon 120 bin yolcu, 250 bin araç kapasitesi sunacak.


Bayram tatili boyunca oluşacak yoğunluğa karşı önlem alan İDO, 6 gün için hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü hatlarında 676 seferle hizmet verecek.


Feribot ve deniz otobüsü hatlarında sefer sayıları artırılacak, öngörülenin üzerinde oluşacak talepler de ek seferlerle karşılanacak.


Bayram tarifesi kapsamında, 424 hızlı feribot, 252 dış hat deniz otobüsü, 330 iç hat deniz otobüsü ve 2 bin 476 araba vapuru ile yaklaşık 3 bin 500'e sefer yapılacak.


Eskihisar-Topçular hattında 17 gemiyle 24 saat aralıksız düzenlenecek...