27 / 04 / 2024

istanbul depremi tartışmaları

istanbul depremi tartışmaları

İzmir depreminin ardından beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündeme geldii. İstanbul depremi denince akıllara Kanal İstanbul projesi geliyor. Uğur Dündar, "Türkiye'nin bir numaralı devlet+yerel yönetim projesi, Kanal İstanbul değil, depreme hazırlık olmalıdır" diyor. 

Kiracı ve ev sahibi tartışmalarında gelinen son nokta! 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki tartışmalar gittikçe büyüyor. Kiracı ev sahibi kavgalarından biri de Bakırköy'de yaşandı. Ev sahibi tartıştığı kiracısını darp etti ve 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı: İstanbul depremi için özel plan geliyor! Bunlar zorunlu olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi'ni dün resmen açıkladı. Beyannamede yer alan İstanbul depremi çalışmaları dikkatleri çekti. 

Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli! 

İstanbul'da da hissedilen depremlerden sonra tedirginlik artarken, uzman isimlerden de peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli!

Büyük İstanbul depremi için sıra dışı açıklama! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy 8 şiddetinde hissedilecek ilçeleri sıraladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından olası İstanbul depremi yeniden gündeme oturdu ve uzman isimler peş peşe açıklamalarını yapmaya başladı. 

İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Marmara denizinde dün yaşanan deprem, İstanbulluları tedirgin etti. İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın! 7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika!

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın!  7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika açıklaması resmen geldi!..İşte bütün ayrıntılar...

Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma neden olan depremler, Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu ve deprem riskli bölgeleri yeniden gündeme getirdi. Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

İstanbul depremine yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi  bulundukları bölgede deprem riskinin ne derece olduğunu araştırıyor. İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? En çok nereleri etkileyecek? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Hangi uzman ne diyor?

Beklenen büyük İstanbul depremine ilişkin uzman isimler peş peşe açıklamalar yapılıyor. İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? En çok nereleri etkileyecek? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Hangi uzman isim ne diyor? 

istanbul depremi tartışmaları Haberi

istanbul depremi tartışmaları

İzmir depreminin ardından beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündeme geldii. İstanbul depremi denince akıllara Kanal İstanbul projesi geliyor. Uğur Dündar, "Türkiye'nin bir numaralı devlet+yerel yönetim projesi, Kanal İstanbul değil, depreme hazırlık olmalıdır" diyor. 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar, bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. 

İşte Uğur Dündar'ın 'Türkiye’nin bir numaralı devlet projesini açıklıyorum' başlıklı yazısı...

İstanbul Depremi'ne hazırlık mı?.. Yoksa Kanal İstanbul mu?.. Bu soruları olaylara siyasi gözlükle bakmayan kime sorsanız, hiç duraksamadan “Tabii ki İstanbul depremine hazırlık” der. Değiştirip “Kanal İstanbul mu” yoksa “Depreme hazırlık mı devlet projesi olmalı” diye sorsanız, herkesten “Şüphesiz depreme hazırlık” cevabını alırsınız. Biraz daha deşelerseniz, siyasetle hiç ilgisi olmayan insanların bile Kanal İstanbul hakkında şu bilgilere sahip bulunduğunu görürsünüz:

★★★

Kanal İstanbul bir rant yatırımı, neden...