16 / 05 / 2024

İstanbul Diamond ne zaman teslim

İstanbul Diamond ne zaman teslim

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Çırağan Sarayı İstanbul Belediyesi'ne devredilecek!

1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Bir Amerikan firması İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş. İşte Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı haber...

1948 yılında Çırağan Sarayı İstanbul Belediyesi'ne devredilecek!

1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Bir Amerikan firması yanık haldeki sarayı devralacak olan İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş.

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Toplam 17 bin 944 üzerine yayılan proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. Projede fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Vira İstanbul Kavaklı ne zaman teslim?

Toplam 630 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 1.155 adet daire bulunuyor. Peki Vira İstanbul Kavaklı ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Lansmanının 16 Eylül'de gerçekleşeceği proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Vira İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

11 blok şeklinde yükselen proje İstanbul 'un Esenyurt İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 1424 daire yer alıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Esenyurt Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa edilen Hep İstanbul projesi 11 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Diamond ne zaman teslim Haberi

İstanbul Diamond ne zaman teslim

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı. Buna göre şirket konut alan ve proje teslimine kadar başka bir yerde kirada oturan yatırımcıların aylık kira bedellerinin 1000 lirasını karşılayacak. Yeşilyurt inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, modeli yeni projelerde de uygulayacaklarını...