06 / 05 / 2024

İstanbul dışı

İstanbul dışı

Arazi sıkıntısı ve rekabetin fazla olması inşaat sektörünün ağır toplarını, İstanbul dışına kaçırıyor

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Dünya Kanal İstanbul'u konuşuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği çılgın proje Kanal İstanbul dünya basınında geniş yer buldu. İşte o haberler...

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Dünyanın en hızlı araçları TEKNOFEST İstanbul'da yarışacak!

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İstanbul, dünyanın en hızlıları arasında gösterilen araçların yarışacağı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Ziraat Bankası en düşük konut kredisi faiz oranını kullandırıyor!

Konut Kampanyası kapsamında markalı konut projelerinde faiz oranları yüzde 0.98’e inmiş olsa da markalı konutlar dışında ya da İstanbul dışında konut almak isteyen vatandaş yine bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırmaya devam ediyor ..

Target İstanbul Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Target İstanbul Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Tarhunı ve Heba Nuri Taher ortaklığında kuruldu. 

Tema İstanbul dükkan fiyatları!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Tema İstanbul Evleri'nde daire fiyatları 512 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul dükkan fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

İstanbul dışı Haberi

İstanbul dışı

Firmanın gözü bir yandan da ekonomik derinliği olan Denizli, Gaziantep, Manisa, Antalya, Bursa ve Konya'da


İnşaat sektörünün önemli oyuncularından biri olan Soyak, yeni yatırımlarını İstanbul dışına kaydırıyor. Ekonomik derinliği olan şehirlerin de iyi yatırımlara olanak tanıdığını söyleyen Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, İzmir Zeytinalanı'nda başlayacakları yeni projeleri hakkında bilgi verdi. 218 tane bahçeli evden oluşacak proje, üst gelir grubunu hedefliyor. Müstakil ve deniz manzaralı olacak evler 200 dönüm arazi üzerinde konumlanacak. 250 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilecek olan proje İzmir Narlıdere yakınlarında bulunuyor. İzmir'de devam eden Soyak Mavişehir, Optimus, Soyak Siesta projeleri ile birlikte projeler tamamlandığında bölgede toplam 5 bin konut yapmış olacaklarını söyleyen Çamlıbel, “İzmir'e toplamda 1 milyar dolarlık yatırım yaptık. Sadece İzmir değil, Denizli, Manisa, Antalya, Gaziantep, Bursa,...