04 / 05 / 2024

istanbul eski emlak haberleri

istanbul eski emlak haberleri

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Büyükdere Caddesi civarında 2 bin dönüm arazisi olan bir çiftlik 50 bin liraya satılacakmış. Cihangir'de 5 daireli bir apartman ise 160 bin liraya satılacakmış.

Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık nasıl yapılıyor? Eski bankacı farkı açıkladı!

Son zamanlarda emlak sektörüne yapılan peş peşe düzenlemeler gündem olurken, eski bankacı X sosyal medya hesabından Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık konusunu yazdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrezzak Elbekur tarafından kuruldu.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

istanbul eski emlak haberleri Haberi

istanbul eski emlak haberleri

50.000 LİRAYA - Büyükdere civarında 2000 dönümden fazla orman ve meralı bol sulu çiftlik satılıktır. F. S. Türk Emlak: Galata'da Ömerabit Han 2/23 Tel: 42368. Fiş 1445


25.000 LİRAYA - Galata'da Tersane Caddesi'nde satılık dükkan. Ferdi Selek Türk Emlak Bürosu Galata Ömerabit Han 2/23 Tel: 42368. Fiş No. 1450



160.000 LİRAYA - Cihangir'de 5 daireli kaloriferli denize hakim iyi iratlı apartman satılıktır.Ferdi Selek Türk Emlak Bürosu Galata Ömerabit Han 2/23 Tel: 42368. Fiş No. 1452


15.000 LİRAYA - Göztepe'de 2 dönüm bahçeli 12 odalı satılık köşk. İstasyona yakın. Türk Emlak Ömerabit Han 2/23 T: 42368. Fiş 1449


45.000 LİRAYA - 3240 lira...