02 / 05 / 2024

istanbul ev aidatları

istanbul ev aidatları

RElDIN'in araştırmasına göre Beşiktaş'ta metrekare bazında ortalama aidat değeri 5.7 TL'yi buldu Markalı konut projelerinde en yüksek aidatı Beşiktaş'ın ödediği ortaya çıktı...

Aidatlar cep yakıyor! Ev sahipleri ve kiracılara uzmanlardan önemli uyarılar!

Günümüzde hem konut satın almak hem de kiralamak ayrı bir sıkıntı. Çünkü hem satılık hem kiralık ev fiyatları el yakıyor. İşin kötüsü ilçeden ilçeye değişmekle birlikte aidatlar da giderek yükseliyor. Uzmanlar hem ev sahiplerini hem kiracıları yüksek aidatlara karşı uyarıyor.

Konut sitelerinde aidatlar belirleniyor! Ev sahipleri sakın kaçırmayın! Kirayla yarışan aidatlara ne kadar zam gelecek?

Yüksek aidat artışlarıyla karşılaşılmaması için konut sahiplerine genel kurul uyarısı geldi. Konut sitelerinde aidatlar belirleniyor! Ev sahipleri sakın kaçırmayın! 

Yüksek aidatlar ev sahibi ve kiracıları isyan ettirdi!

Ev sahibi ve kiracılar “geçici yönetim” tarafından alınan yüksek aidattan dolayı isyan bayrağını çekti. Peki aidatlar neden bu kadar yüksek? “Geçici yönetim” krizi nasıl çözülecek? İşte ayrıtılar....

İstanbul'da aidatlar cep yakıyor!

İstanbul’da site sakinlerinin ödediği aidatlar cep yakıyor. Aidat ücretleri geçtiğimiz yıla göre yüzde 12 arttı. Bazı konut projelerinde aidatlar 3 bin 500 TL'lere kadar çıkıyor. 

Kiracının ödemediği aidatları ev sahibi ödüyor!

Hem kiracılar hem de ev sahipleri ödenmeyen aidatların durumunun ne olacağını merak ediyor. Aidatlarını ödemeden binayı terk eden kiracıların borcu ev sahibine kalıyor.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018!

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Ahes Misal İstanbul'da aidatlar 2 lira oldu!

5 milyarlık yatırım yapan Süleyman Ekşi İnşaat, kentsel dönüşüme projelerine soyundu. Gaziosmanpaşa’da 2 milyarlık Ahes Misal İstanbul’u dönüşüm kapsamında hayata geçiren şirket, metrekare başına aidatları 2 TL olarak belirledi.

Ahes Misal İstanbul'da aidatların metrekaresi 2 TL!

Ahes Misal İstanbul projesi Alper Aksoy Mimarlık imzası ve Süleyman Ekşi İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede aidatların metrekaresi 2 TL olarak belirlendi.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay ya da 36 ay sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul projesi 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

GOP Misal İstanbul ev fiyatları!

Ahes Misal İstanbul Konut Projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. GOP Misal İstanbul projesi fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 230 L'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi kat planlarına ve cepheye göre değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede 1+0 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

istanbul ev aidatları Haberi

istanbul ev aidatları

RElDIN'in araştırmasına göre Beşiktaş'ta metrekare bazında ortalama aidat değeri 5.7 TL'yi buldu Markalı konut projelerinde en yüksek aidatı Beşiktaş'ın ödediği ortaya çıktı. REIDIN tarafından gerçekleştirilen Konut Projeleri Aidat Değerleri araştırmasına göre Beşiktaş'ta metrekare bazında ortalama aylık aidat değeri 5.7 TL'yi buldu. Güngören ise 1.02 TIVm2 ile İstanbul'da konut aidatının en düşük olduğu ilçe oldu. Buna göre Beşiktaş'ta 100 metrekarelik bir evin ortalama aidatı 560 TL, Güngören'de ise 102 TL oldu. 


AVRUPA YAKASI'NDA ORTALAMA 13.16 TL

Araştırmada veriler aylık olarak, markalı konut projeleri üzerinden hesaplandı. Diğer konutlar bu değerlemeye alınmadı. İstanbul, Ankara ve İzmir'de oturumun başladığı konut projelerinin değerlendirildiği araştırmaya göre metrekare bazında en yüksek aidat değerine sahip konut projesi 13.16 TL/m2 ile İstanbul Avrupa Yakası'nda. Metrekare bazında en düşük aidat değerine...