21 / 05 / 2024

İstanbul füniküler

İstanbul füniküler

2002 yılında tarihi Tünel'in bir benzeri Kabataş-Taksim arasında yapılacakmış. Kabataş-Taksim arasını 2 dakikaya indirecek 600 metre uzunluğundaki hat Büyükşehir Belediyesi'ne 30 milyon dolara mal olacakmış.

Fatih Altaylı duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'daki düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı da derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu açıkladı

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

İzmirlilere son dakika müjdesi! Füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İzmirlilere son dakika müjdesi geldi. Karantina Meydanı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında br füniküler hattının yapılması planlanıyor.

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları'nda 1+1'ler 8 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 0.69 faiz, 15 yıl vade fırsatı!

Limonlu Bahçe Konakları, Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projede 1+1'ler 8 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

İstanbul'da ekmeğe zam mı gelecek? Şubat ayını işaret ettiler...

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, ekmek fiyatlarının artırılması yönünde esnafın talepte bulunduğunu ifade ederek, şubat ayını işaret etti.

Düşler Vadisi 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı! 

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı sunuluyor. İşte Düşler Vadisi Riva 3. Etap detayları...

Ramazan ayında İstanbul'da ulaşım nasıl olacak?

İstanbul'da metro, tramvay ve füniküler sefer saatlerinde yeni düzenleme geldi. İşte detaylar...

Ekmeğe şok zam! Fiyatlara inanamayacaksınız!

Halk Ekmek tarafından yapılan zamdan sonra İstanbul Fırıncılar Odası’nın zam talebi de kabul edildi. Böylelikle ekmeğe resmen zam gelmiş oldu.

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı için ilk ihale yapıldı!

Türkiye'de ilk kez inşa edilecek olan 3 istasyonlu eşsiz bir füniküler hattı için ihale süreci başladı İhalede 22 firma tarafından teklif verildi.

Ekrem İmamoğlu: Kendim için konut yapmam!

Sarıyer'de Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı yıl sonunda açılıyor!

Merakla beklenen Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı.

İstanbul füniküler Haberi

İstanbul füniküler



Kabataş-Taksim tüneline start


İstanbul Karaköy'deki tünelin bir benzeri Kabataş-Taksim arasında yapılıyor. 18 ayda tamamlanacak tünel, Taksim-Kabataş arasını 2 dakikaya indirecek.


     DÜNYANIN ilk metrolarından biri olan ve 1874 yılından bu yana Karaköy- Tünel arasında hizmet veren tünelin bir benzeri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kabataş-Taksim arasında yapılmaya başlandı. Çalışmanın 18 ayda tamamlanmasıyla İstanbul'daki deniz taşımacılığı ve metro birbirine entegre olacak.


Seferler 3 dakikada bir 


    Belediyeye 30 milyon dolara (46.5 trilyon lira) mal olacak çalışma sonunda, Kabataş-Taksim arası 2 dakikaya inecek. Yaklaşık 600 metre uzunluğundaki hattın taşıma araçları, tek yönde saatte 7 bin 500 yolcu taşıma kapasitesine sahip olacak. Ortalama 3...