13 / 05 / 2024

İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. ihale

İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. ihale

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kasımda ihaleye çıkacağını duyurduğu İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) ile ilgilenen yatırımcılar arasında çok sayıda yerli ve yabancı şirket yer alıyor...

EPDK’dan revize kararı geldi! 7 doğal gaz dağıtım şirketinin satış tarifeleri değişti!

EPDK, yedi doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemi ile ilgili perakende satış tarifelerinin de revize edilmesine karar verdi.

Çiftçilere ücretsiz dağıtım başladı! 15 ayrı başvuru merkezi oluşturuldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kemerburgaz’daki İSTAÇ Katı Atık Merkezi’nde, atıkların geri dönüşümüyle ısıtılan seralarda ürettiği fideleri, İstanbullu çiftçilere ücretsiz dağıtıyor. Dağıtım için 15 ilçe ve 166 mahallede başvuru noktası kuruldu.

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli atılacakmış!

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli Esenyurt-Avcılar'da, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Hava kirliliğine köklü çözüm getirecek proje tamamlandığında İstanbulluların çağdaş ısıtma yönteminden yararlanmaları sağlanacakmış.

Torunlar Başkent Doğalgaz Dağıtımı borsaya açacak!

Torunlar Grubu CFO'su İsmail Kazanç, Başkent Doğalgaz Dağıtım'ın 2015'in ikinci yarısından itibaren halka açılmasını planladıklarını açıkladı..

Mavikent'te anahtar dağıtımı yapılacak!

Konut anahtar Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, yılarının hak sahiplerine dağıtımı, 4 Aralık Perşembe dğılma yaşanmaması için takvimde belirtilen gün ve ertesi günü Mavikent'te başlayacak.

Yunanistan sınırına doğalgaz dağıtım merkezi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan sınırında, Türkiye topraklarında bir dağıtım merkezi, bir hat oluşturmayı ve oradan talebe cevabın verilmesi noktasında Rusya ile bir ön mutabakat sağlandığını açıkladı.

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti!

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Türkiye'nin 2023 yılında altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istiyoruz" dedi.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları 2014!

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları, 15 Kasım 2010 tarihli ve 27760 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte 2861 sayılı Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri..

İGDAŞ için ihale ilanı Kasım’da!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından yapılan açıklamaya göre Sermayesinin yüzde 94.5’lik kısmı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ) özelleştiriliyor.

İGDAŞ'ın satışı için ihale ilanı Kasım'da!

Sermayesinin yüzde 94.5' lik kısmı İstanbul Büyükşehir Belediyesi' ne ait İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin (İGDAŞ) özelleştirilmesi için düğmeye basıldı...

İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. ihale Haberi

İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. ihale

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kasımda ihaleye çıkacağını duyurduğu İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) ile ilgilenen yatırımcılar arasında çok sayıda yerli ve yabancı şirket yer alıyor. Reuters'ın haberine göre, İGDAŞ özelleştirmesi ile ilgilenen şirketler arasında Rus Gazprom, ticaret ve enerji altyapı projelerinde faaliyet gösteren Japon Marubeni, Aygaz ve STFA ile İsviçreli Partners Group'un ortaklığı olan Enerya yer alıyor. 


Sabah...