29 / 04 / 2024

EPDK’dan revize kararı geldi! 7 doğal gaz dağıtım şirketinin satış tarifeleri değişti!

EPDK’dan revize kararı geldi! 7 doğal gaz dağıtım şirketinin satış tarifeleri değişti!

EPDK, yedi doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemi ile ilgili perakende satış tarifelerinin de revize edilmesine karar verdi.



Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, yedi doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemi ile ilgili perakende satış tarifelerinin revize edilmesine karar verdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konu ile ilgili olarak Kurul kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu duruma göre; Selçuk Doğal Gaz Dağıtım AŞ, Samgaz Doğal Gaz Dağıtım AŞ, Aksa Balıkesir Doğal Gaz Dağıtım AŞ, Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım AŞ, Aksa Mustafakemalpaşa Susurluk Karacabey Doğal Gaz Dağıtım AŞ, Enerya Aksarak Doğal Gaz Dağıtım AŞ ve Kırgaz Kırıkkale-Kırşehir Doğalgaz Dağıtım Paz. ve Tic. AŞ'nin, 2022 ve 2026 seneleri sırasında geçerli üçüncü tarife uygulama dönemindeki perakende satış tarifeleri revize edilmiş oldu.

Perakende satış tarifeleri ile ilgili şirketlerin sistem kullanım bedelleri yeniden düzenlendi.

Söz konusu olan kararlar ise 1 eylül itibarı ile yürürlüğe girecek.

 EPDK’dan revize kararı geldi! 7 doğal gaz dağıtım şirketinin satış tarifeleri değişti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön