28 / 04 / 2024

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.



Türkiye çapında 5 milyon civarındaki abonesine düzenli olarak her gün doğal gaz ulaştıran Aksa doğal gaz, 40 bin kilometrelik uzunluğu bulan şebekesiyle Türkiye’nin dört bir yanına doğal gaz dağıtımı yapıyor. Şirket, yüksek enflasyon ve ekonomik nedenlerle zorlanan kullanıcılar için yaz boyunca sürecek yeni bir kampanya başlattı. Faaliyette bulunduğu tüm kentler ve ilçelerde aboneleri için cazip fırsatlar sunan Aksa doğal gaz, yeni abone olacak vatandaşlar için ekonomik bir kampanyaya imza attı. Doğal gaza yeni abone olacak vatandaşlar, doğal gaz konforunu ve ekonomisini sadece bağlantı bedeline 4 taksit imkânıyla kavuşacaklar. Bu kampanyaya katılacak olan vatandaşlar temmuz, ağustos ve eylül ayı süresince anlaşmalı banka kredi kartlarıyla taksitli olarak ödeme yapabilecekler.

TÜPE GÖRE 4,5 KAT DAHA EKONOMİK

Sürdürülebilir gelecek hedefiyle çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten şirket yetkilileri, vatandaşları doğal gaz konforuyla buluştururken ekonomik açıdan da fırsatlar sunduklarını ifade ediyor.

Doğal gaz evlerde kullanılan diğer yakıtlarla karşılaştırıldığında bütçe dostu olmasıyla ön plana çıkıyor. Doğal gazı tercih eden aboneler, ısınmada ithal kömüre oranla 3,5 kat, elektriğe göre 4,5 kat, mutfakta yemek pişirme ve sıcak su kullanımında tüpe oranla 4,5 kat daha ekonomik olan doğal gazı evlerinin her bölgesinde veya isterlerse sadece mutfakta kullanabiliyor.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön