13 / 05 / 2024

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.



Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

YIL BOYUNCA AYDA 25 M3 BEDELSİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 1 Mayıs 2023’te Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile birlikte, 1 Mayıs tarihinden itibaren bir yıl boyunca her ay 25 metreküp doğal gazın devlet tarafından ücretsiz olarak karşılanacağı belirtilmişti. Evlerinin önünden doğal gaz hattı geçen vatandaşlar doğal gaz dönüşümlerini kısa sürede yaptırarak 2024 Mayıs ayına kadar bedelsiz 25 metreküp doğal gaz imkanından faydalanabilecek. Sıcak su ve mutfak tüketimine karşılık gelen bu miktar yapılan harcamanın neredeyse ücretsiz olduğu anlamına geliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön