27 / 04 / 2024

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.



Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcı arasında bulunan Aksa Doğalgaz, 4 milyonu aşkın abonesine doğal gaz konforu sunuyor. 34.843 kilometreyi kapsayan şebeke uzunluğuyla Türkiye’nin dört bir yanında doğal gaz dağıtımı yapan Aksa Doğalgaz, yeni abonelerini de cazip avantajlarla buluşturuyor. 

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Aksa Doğalgaz’ın Ekim, Kasım ve Aralık ayı boyunca geçerli olacak senenin son kampanyasıyla yeni aboneler doğal gaz konforuna bağlantı bedeline 3 taksit kolaylığıyla ulaşabilecek. 3 ay boyunca sürecek olan kampanyadan vatandaşlar anlaşmalı banka kredi kartlarıyla faydalanılabilecek. Böylece çevreci, güvenli ve ekonomik enerji doğal gazın konforunu yeni aboneler de yaşayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön