29 / 04 / 2024

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.



Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketlerinden biri olan Aksa Doğalgaz, 27 il, 255 ilçe ve beldede doğalgaz hizmeti veriyor. Aksa, faaliyet alanındaki il, ilçe ve beldelerde bağlantı bedeline 10 taksit kampanyası başlattı.

Kampanya ile evlerine doğalgaz almak isteyen vatandaşlar, ocak ve şubat aylarında anlaşmalı banka kredi kartlarıyla yapacakları ödemeleri için abone bağlantı bedelinde 10 taksit imkânından faydalanabilecek.

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Yaklaşık 5 milyona abonesi olan vatandaşa güvenle doğalgaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, 40 bin kilometreye yayılan şebeke uzunluğuyla Türkiye’nin dört bir yanına doğal gaz dağıtımı yapıyor. Çevreci, ekonomik ve güvenli bir enerji türü olan doğalgazı her kesime ulaştırma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği tüm şehirlerde ve ilçelerde abonelerine yönelik cazip imkânlar ulaştırmaya devam ediyor.

OCAK VE ŞUBAT AYLARI BOYUNCA GEÇERLİ

Ocak ve şubat ayları boyunca geçerli olacak kampanyadan, doğal gaz abonesi olarak evlerinde doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşlar yararlanabilecek.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön