16 / 05 / 2024

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.



Kampanya çerçevesinde anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanarak abone bağlantı bedellerini 10 taksit fırsatıyla ödeyebilecekler.

TÜPE GÖRE 5 KAT FAZLA EKONOMİK

Doğalgaz kullanan aboneler, ısınmada ithal kömüre göre 3,5 kat* elektriğe göre 4,5 kat, mutfakta yemek pişirmede ve sıcak suda tüpe göre 4,5 kat daha avantajlı fiyatlar ödüyor. Kullanımı çok daha ekonomik olan doğalgazı, vatandaşlar evlerinin her odasında veya isterlerse yalnızca mutfakta kullanmayı seçerek, tercihlerini belirleyebiliyor.

 Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Pratikliği ve kullanım kolaylığı faktörleri dahil her açıdan avantaj sağlayan doğalgaz, tercih edilen tüm bölgelerde doğaya katkısı dolayısıyla, dışarıdaki her ortamda daha temiz hava sahasının oluşmasına katkı sunuyor.

 “Şehirler doğalgazla nefes alıyor” sloganıyla ilerleyen Aksa Doğalgaz,  sayıları milyonları bulan vatandaşları doğal gaz konforuyla buluşturmasının yanı sıra, sürdürülebilir bir geleceğe kendi katkısını sunmak amacıyla insan ve çevre merkezli faaliyetlerini başarıyla hayata geçiriyor.

Akaryakıt alacaksanız bunu mutlaka okuyun! 60 TL para iadesi var!

İlk emekli maaşınız yattı mı? kaç TL maaş alacaksınız? İşte emekli maaşı sorgulama adımları!

Denizbank’a gelen emekliye anında 5.000 TL!

Kampanyayı duyan şaşkınlık geçiriyor! Faizsiz 10 bin TL kredi veriyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön