10 / 05 / 2024

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.



Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

317 AĞAÇTAN OLUŞAN ORMAN

Mutfakta yemek pişirmede tüpe göre 5 kat, ısınmada ithal kömüre göre 3 kat ve sıcak suda ise tüpe göre 5 kat daha ekonomik olan doğal gazı aboneler evin her yerinde yada isterlerse yalnızca mutfakta da kullanabiliyor.

Sürdürülebilir büyüme hedefiyle ilerleyen Aksa Doğalgaz, insan ve çevre merkezli çalışmalarını başarıyla hayata geçiriyor. Geçen sene 11,6 milyar metreküp gaz dağıtımı yapan Aksa Doğalgaz’ın hizmet verdiği bölgelerde doğal gaz kullanılması sonucu sadece 1 senede 7,4 milyon ton daha az karbon emisyonu gerçekleşti. Bu oran, 317 milyon ağaçlık yaklaşık 4,5 milyon kilometrekarelik bir ormanın temizleyebileceği karbon miktarıyla eş değer.

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan doğal gaz yardım ödemeleri için başvurular açıldı.  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın geçen günlerde duyurduğu doğal gaz yardımıyla alakalı ayrıntılar netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sene yapılacak doğal gaz yardımına zam yapıldığı müjdesini açıkladı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Doğal gaz tüketim desteğinde yeni başvuru döneminde kiracıları da kapsama aldık ve hane başına destek oranını 900-2500 lira arasında olarak belirlemiş olduk." dedi.

TMO perakende fiyatlarını güncelledi! İşte indirimli 19 ürünün 3 Ekim 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'te yüzde 40'a varan çılgın indirim! Pirinç, peynir, dana sucuk fiyatları çakıldı! 5 Ekim 2022 fiyat listesi

BİM aktüel kataloğunda ucuz fiyatlı çeyiz ürünleri! BİM indirim kataloğu 7 Ekim 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön