01 / 05 / 2024

ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

ING ve İGDAŞ arasında gerçekleştirilen özel iş birliğiyle doğalgaz faturalarınıza artık 3 taksit imkanı sunuluyor! Bu kampanya kapsamında ING kredi kartınızla İGDAŞ'tan yüklü miktarda gelen doğalgaz faturalarını bu kampanya ile kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İşte bu özel kampanyanın detayları...



Kışın yaklaşmasıyla ve doğal gaz zamlarına ramak kala vatandaşlar tasarruf etmenin yolunu aramakta. Normalde tek ödeme olarak yapılan doğal gaz faturası ING ve İGDAŞ arasında yapılan iş birliği ile 3 eşit taksitle yapılacak. Bu özel kampanya ile doğal gaz faturasını öderken daha rahat bir ödeme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kampanya koşulları nelerdir?

31 Ekim 2023'e kadar İGDAŞ veznesi ya da igdas.istanbul üzerinden gerçekleştireceğiniz ödemelerde özel bir fırsat sizleri bekliyor. Bu özel kampanya dahilinde ödemelerinizi 3 taksitte ve hiçbir ek ücret olmadan tamamlayabilirsiniz. Ancak ING aracılığıyla manuel olarak yapılan fatura ödemeleri ve Otomatik Fatura Talimatları bu kampanya kapsamında yer almamaktadır. Kampanya sadece Garanti BBVA POS cihazlarıyla yapılan işlemler için geçerlidir.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

"BOL GAZ" 2205'e SMS göndererek kampanyaya dahil olabilirsiniz. Bu SMS'i, ING kayıtlarında bulunan ve kartınızla ilişkilendirilmiş cep telefonu numaranızdan göndermeye dikkat etmelisiniz. Her SMS için operatörünüzün belirlediği standart kısa mesaj ücreti alınır. Kampanyaya bir kez SMS yoluyla katıldıktan sonra 31 Ekim'e dek igdaş veznesi ve igdas.istanbul üzerinden yapılan, SMS'ten sonraki henüz ekstrelenmemiş harcamalarınız otomatik olarak 3 taksite bölünür. ING, gerekli gördüğü durumlarda kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

 ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

Kampanya hangi ildeki vatandaşları kapsıyor?

İGDAŞ, İstanbul halkına kesintisiz ve güvenli doğal gaz sunarak yaşam standartlarını yükseltecek bir kampanya başlattı. Kış aylarında yükselen ısınma maliyetlerini hafifletmek adına kredi kartına taksit seçeneğiyle "faizsiz" ödeme kampanyasını hayata geçirdi. 1 Ekim 2021'den itibaren İGDAŞ, kredi kartları için "vade farksız" taksit seçeneği sunmaya başladı. Bu özel kampanya, 31 Mayıs 2022'ye kadar 16 bankanın katılımıyla devam edecektir. Dolayısıyla İstanbul’da yaşayan vatandaşlar bu özel doğal gaz fatura taksitlendirme kampanyasından yararlanabilecekler.

6 banka az evvel peş peşe duyurdu! Akbank, Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, ING, İş Bankası'nda büyük deprem! Acil bakın!

G’den KOBİ’lere dev kamyanya! Nakit ihtiyacı olan şahıs işletmelere düşük faizli, masrafsız kredi!

ING Bank'tan hoş geldin faizi... Bu kampanya ezberleri bozacak. Paranızı istediğiniz zaman alacaksınız


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön