03 / 05 / 2024

ING’den KOBİ’lere dev kamyanya! Nakit ihtiyacı olan şahıs işletmelere düşük faizli, masrafsız kredi!

ING’den KOBİ’lere dev kamyanya! Nakit ihtiyacı olan şahıs işletmelere düşük faizli, masrafsız kredi!

ING Türkiye, şahıs işletmelerine yönelik yepyeni bir kampanyaya başladığını duyurdu. Banka, nakit ihtiyaçları için küçük ve orta ölçekli işletmelere avantajlı faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeli kredi imkanı sunuyor.



ING Türkiye, tüm şahıs işletmelerine yönelik yeni bir kampanyaya başladı. Banka müşterisi olsun olmasın bütün şahıs işletmelerini kapsayan kampanyaya başvuru, ING Mobil ve İnternet Bankacılığı üzerinden yapılabiliyor.

ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, KOBİ’lerimizin finansmana ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olmayı ve onlara işlerinin başından ayrılmadan bankacılık işlemlerini gerçekleştirebileceği hizmetleri sunmayı öncelikli hedefleri arasında gördüklerini dile getirdi.

Banka, tüm şahıs işletmelerine, ING mobil ve internet bankacılığı kanalı üzerinden istedikleri zaman ve yerden uygun faiz oranlarıyla 60 aya varan vadeli kredi fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında ayrıca ING KOBİ Anında Kredi’den yararlanmak isteyen şahıs işletmeleri herhangi kredi tahsis ücreti ve sigorta masrafı da ödemiyor. ING KOBİ Anında Kredi kapsamında şahıs işletmeleri 175 bin liraya kadar kredi imkanından yararlanabiliyor.

7 GÜN 24 SAAT BAŞVURU İMKANI

ING’den KOBİ’lere dev kamyanya! Nakit ihtiyacı olan şahıs işletmelere düşük faizli, masrafsız kredi!

Kampanyaya ilişkin yazılı açıklamada, şahıs işletmelerinin, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 7 gün 24 saat, evrak teslimi için şubeye gitmeden, dijitalden kolay bir şekilde kredi başvurusunda bulunabildiği belirtildi. ING müşterisi olmayan işletmelerin ise kredi başvurusu sürecinde uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayabildiği belirtildi. Şahıs işletmeleri, ING Mobil’i cihazlarına indirdikten sonra başvuru için bilgilerini girip hemen ardından kimliklerini doğrulatıp görüntülü görüşme adımına geçebiliyor. Böylece şahıs işletmelerinin bulundukları yerden kolayca ING müşterisi olabildiği kaydedilirken, diledikleri yerden anında ING’li olan şahıs işletmelerinin, ayrıca ING KOBİ Dijital avantajlarından da anında yararlanmaya başladığı ifade edildi. Bu kapsamda banka müşterilerinin ücretsiz para transferi yapabildiği ve e-Turuncu Hesap açtıklarında 90 gün boyunca Hoş Geldin Faizi fırsatından yararlanabildikleri de belirtildi.

ZAHMETSİZ BANKACILIK HİZMETİ

Öcal Ağar, KOBİ’leri ihtiyaç duydukları her noktada desteklemekte kararlı olduklarını belirterek,  KOBİ’lerin ekonominin merkezinde yer aldığını, bu nedenle ING Türkiye olarak KOBİ’lerimizin finansmana ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olmayı ve onlara işlerinin başından ayrılmadan bankacılık işlemlerini gerçekleştirebileceği hizmetleri sunmayı hedeflediklerini aktardı.

Zahmetsiz bankacılık anlayışı ve dijital hizmetleri ile KOBİ’leri desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Ağar, işletmelere hızlı, masrafsız ve ulaşılabilir bankacılık deneyimi sunduklarını kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön