28 / 04 / 2024

istanbul gaziosmanpaşa karayolları mahallesi kentsel dönüşüm projesi ne aşamada

istanbul gaziosmanpaşa karayolları mahallesi kentsel dönüşüm projesi ne aşamada

Kentsel dönüşümle İstanbul'un en nitelikli ilçesi olmaya aday Gaziosmanpaşa'da çalışmalar devam ediyor. Dönüşümün en büyük alanı Karayolları Mahallesi'nde son durum nedir? Master plan çalışmaları ne oldu? İşte cevabı...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesiyle şimdi de 431 yeni konut geliyor! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesiyle şimdi de 431 yeni konut geliyor... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini sakın kaçırmayın...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın... İşte TOKİ İstanbul projesi detayları...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 27 Mart'ta! 

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan 7 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek iş yerlerinin aylık kira bedeli ne kadar? 

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi 6784 Ada, 1 ve 2 Nolu Parsellerdeki Yapı Yüksekliklerine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'ndeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi Riskli Alanın içerisinde yer alan 4906 ada 1 parsel ve 12214 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

istanbul gaziosmanpaşa karayolları mahallesi kentsel dönüşüm projesi ne aşamada Haberi

istanbul gaziosmanpaşa karayolları mahallesi kentsel dönüşüm projesi ne aşamada



Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Sektörde lider firmaların dönüşüme talip olduğu Gaziosmanpaşa'da 14 mahallede kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalar yürütülüyor.


15 bin konutun yeniden yapılacağı Gaziosmanpaşa'da tebligatlar vatandaşlara gönderildi. Gaziosmanpaşa'nın en büyük dönüşüm alanı olan Karayolları Mahallesi için plan çalışmaları devam ediyor. 



Haftaya bakanlığa gönderilecek


Karayolları Mahallesi için plan çalışmalarında sona gelindi. Hazırlanan imar plan çalışmaları önümüzdeki haftalarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na onay için gönderilecek. Bakanlıktan onay geldiğinde arazi çalışmaları başlayacak.



Resmi imzalar atılmadı


İhlas Yapı, Nef, Ağaoğlu, Sur Yapı, Soyak gibi büyük firmaların adının geçtiği Gaziosmanpaşa'da Karayolları Mahallesi için görüşülen firmalar var. Ancak resmi imzalar henüz atılmadı.



Norman Foster Gaziosmanpaşa'nın Master Planı'nı tamamladı


Gaziosmanpaşa için master planın dünyaca ünlü Mimar Lord Norman Foster'ın hazırlayacağı duyurulmuştu. Foster + Partners master plan çalışmalarını tamamladı. Ocak...