03 / 05 / 2024

İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi

İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi

İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi ihalesi 7 Ekim 2013 tarihinde saat 11:30 'da Merter 'de gerçekleştirilecek....

AB Grup İnşaat'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

AB Grup İnşaat yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Konut sektöründe boy gösteren AB Grup İnşaat, İstanbul'da 2 yeni proje hayata geçirecek...

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turis.Tes.Turizm İnş.Gıda Araç Kir. Paz.San.Tic.Ltd.Şti.Taksim Şubesi açıldı!

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turis.Tes.Turizm İnş.Gıda Araç Kir. Paz.San.Tic.Ltd.Şti.Taksim Şubesi, Vesim Kir Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 2 Mart'ta Beyoğlu'nda açıldı.

İstanbul su kesintisi 2 Haziran 2015 saatleri!

İstanbul'da 2 Haziran 2015 Salı günü su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı ve yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 2 Haziran 2015 saatleri...

İstanbul'da 2 bin 312 gökdelen bulunuyor!

Emporis sitesi, dünyada en fazla gökdelenin yer aldığı şehirleri sıraladı. Moskova’nın başı çektiği listede İstanbul da 2 bin 312 gökdelen ile yer aldı.

Resim İstanbul Ortadoğu Grup satılık!

Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa edilen projede 2+1 daireler için 4 bin 288 TL peşinat veriliyor. Resim İstanbul Ortadoğu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Concord İstanbul 2.etapta lansmana özel yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı, toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında Bahar Kampanyası başlattı. Haziran ayma kadar sürecek kampanyada lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Sancaktepe Resim İstanbul'da 4 bin 288 TL peşinatla 2 oda 1 salon!

1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen Sancaktepe Resim İstanbul projesinde 2+1 dairelerin peşinatları 4 bin 288 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul'da 4 bin 288 TL peşinatla 2+1!

Doğa İçinde Hayat, Ödeme Şartları Çok Rahat! sloganıyla başlanılan kampanyasına devam eden Sancaktepe Resim İstanbul projesinde 2+1'ler için 4 bin 288 TL peşinat ve 2500 TL'den başlayan taksit ödemeleri yapılıyor.

Concord İstanbul Evleri 2. Etap fiyatları!

2. etabında toplam 553 dairenin yer aldığı projede daire tipleri kapsamında 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı. Concord İstanbul Evleri 2. Etap fiyatları 352 bin 600 liradan başlıyor.

Concord İstanbul Residence'ın 2'nci etabı kampanyayla satışta!

Teknik Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Concord İstanbul'un 2'nci etabında yeni bir kampanya başlattı. Projenin toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan 2'nci etabındaki rezidanslar kampanya kapsamında satışa sunuluyor.

Concord İstanbul'un 2. etabında yüzde 10 indirim!

TEKNİK Yapı, İstanbul Fikirtepe'de inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında kampanya başlattı. Kampanyada yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantaj seçenekleri sunuluyor.

Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında kampanya başlattı. Lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantaj seçenekleri sunuluyor.

Esenyurt Botanica İstanbul'da metrekaresi 2 bin 700 TL!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı..

İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi Haberi

İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti işi


İstanbul Geneli 2.Grup Meydan Ve Sahil Düzenleme Projeleri Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti ihalesi 8 Ekim 2013 tarihinde saat 11:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No:62 Merter GÜNGÖREN adresinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için